Новини, в яких згадується Нік Фрост

26 січня 2024,  17:34 | Кастінг

За кілька років на великі екрани повернуться хоробрі вікінги з популярних мультфільмів франшизи «Як приборкати дракона». Хто ж зіграє в цьому рімейку головних героїв?

Читати далі...
24 березня 2021,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дотик сили може змінити світ. Стримінгова платформа HBO Max представила у вівторок повноцінний трейлер свого очікуваного серіалу про жінок-супергероїнь «Неймовірні» («The Nevers»).

Читати далі...
13 січня 2021,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові відправитися у часи Камелота разом з Корпорацією «Таємниця» і битися там з вогнедишним драконом? Студія Warner Bros. Animation організує для вас таку пригоду в своєму новому мультфільмі про Скубі-Ду «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob».

Читати далі...
25 вересня 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік Фрост очолює каст нового серіалу про мисливців на привидів «Шукачі правди» («Truth Seekers»), в якому також знявся його давній друг і колега по культовій комедії «Зомбі на ім'я Шон» Саймон Пегг.

Читати далі...
24 липня 2020,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний комедійний дует знову з нами! Платформа Prime Video представила офіційний трейлер серіалу «Шукачі правди», головні ролі в якому виконують актори Саймон Пегг та Нік Фрост.

Читати далі...
26 лютого 2019,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматично-комедійного байопіку «Боротьба з моєю родиною», який продюсує колишній реслер Двейн Джонсон.

«Боротьба з моєю родиною» («Fighting with My Family») присвячена британській родині Найтів. Батько сімейства Ріккі (Нік Фрост) в молодості був реслером і тепер разом з дружиною Джулією (Ліна Гіді) та дітьми Пейдж (Флоренс П'ю) і Заком (Джек Лауден) виступає на скромних майданчиках. Але у Пейдж і Зака є інша мрія підкорити світ великого реслінгу, і вони вирішують пробитися у WWE.

Також в байопіку знявся Вінс ВонСправжній детектив», «З міркувань совісті»).

У січні фільм Стівена Мерчанта був представлений на кінофестивалі «Санденс», а у світовий прокат вийшов минулого тижня. На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг серед критиків становить 91%.

16 листопада 2018,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишня зірка реслінгу Двейн Джонсон грає самого себе в першому офіційному трейлері біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною», яку він також продюсує.

«Боротьба з моєю сім'єю» розповість історію сім'ї Найтів: Ріккі (Нік Фрост), його дружини Джулії (Ліна Хіді) та їхніх дітей Пейдж (Флоренс П'ю) і Зака (Джек Лауден). Ріккі є колишнім реслером і тепер він разом з сім'єю виступає на скромних майданчиках. Як раптом Пейдж і Зак отримують шанс здійснити свою мрію пробитися в WWE, але незабаром сестра і брат розуміють, що для того, щоб стати суперзірками реслінгу, їх таланту і відносинам доведеться пройти серйозне випробування.

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта вийде у лютому 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
9 серпня 2018,  17:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий дует британських коміків Саймон Пегг та Нік Фрост возз'єднується в офіційному трейлері нового комедійного горору «Slaughterhouse Rulez» («Правила вбивчого будинку»).

Ласкаво просимо до «Slaughterhouse» («Убивчий дім»), елітної приватної школи-інтернату, де хлопчиків і дівчаток готують до влади та величі... і незабаром вони зустрінуть гідного суперника. Давній та впорядкований світ буквально потрясе до самих його основ, коли сейсмічні поштовхи відкриють таємничий провал в землі і випустять на волю незбагненний жах. Учні та вчителі опиняються в пастці у школі і повинні битися в кривавій битві за виживання.

У світовий прокат картина Кріспіана МіллсаНеймовірний страх перед усім»), де також грає Майкл Шин, вийде на Геловін, 31 жовтня.

12 квітня 2018,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Film4 поділилася веселим першим фрагментом біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною».

Відео показує двох реслерів-початківців у втіленні Флоренс П'юЛеді Макбет») і Джека ЛауденаДюнкерк»), які зустрічають після прослуховування свого кумира Двейна «Скелю» Джонсона і просять у нього пораду. Але замість простих підбадьорливих слів Скеля штовхає дуже емоційну промову, кажучи їм «заткнутися, піти туди й не брати полонених», інакше він «забере у Мері Поппінс її парасольку, виверне її й засуне її їм прямо в дупи».

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта, який також зіграє тут разом з Ліною Хіді, Вінсом Воном і Ніком Фростом, вийде у вересні.

24 березня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючі фрагменти пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головну героїню втілює Алісія Вікандер.

Читати далі...
18 березня 2018,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент пригодницького фільму «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головна героїня вирішує складний пазл і відкриває вхід в таємничу гробницю.

Читати далі...
2 лютого 2018,  20:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Алісія Вікандер розгадує загадки в новому ТБ-ролику пригодницької картини «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Перезапуск відомої франшизи про Лару Крофт покаже її найпершу пригоду, в яку героїня у втіленні Вікандер відправляється, щоб розшукати свого зниклого при загадкових обставинах батька Річарда Крофта (Домінік Вест). І в даному ролику лиходій Матіас Фогель (Волтон Гоггінс) каже Ларі, що вона схожа на батька своїм «розумом і нерозсудливістю».

Дивіться другий український трейлер «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». У кінотеатри фільм, де також зіграють Крістін Скотт Томас, Нік Фрост та Деніел Ву, вийде 15 березня.

25 жовтня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри британсько-німецького мультфільму «Ми — монстри!» залишився всього 1 день, нагадує його український ТБ-ролик. Він розповість про пригоди сімейства Вуншман, яке прокляла відьма, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб, щоб зняти прокляття. Вони відправляються на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що ця подорож може принести їм справжнє сімейне щастя.

В озвучуванні мультфільму взяли участь відомі британські актори Джейсон Айзекс, Емілі Вотсон, Нік Фрост, Джессіка Браун-Фіндлі, Селія Імрі та Кетрін Тейт.

Квитки на сеанси «Ми — монстри!» ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 26 жовтня.