Рецензії, в яких згадується Хав'єр Бардем

Рецензія на фільм «007: Не час помирати»
Деніел Крейг заслужив більшого
2 жовтня 2021,  00:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли вперше оголосили про те, що новим Джеймсом Бондом після Пірса Броснана буде блондин Деніел Крейг, навряд чи хтось припускав, що через 15 років він стане у глядачів мало не найулюбленішим агентом 007 (після Шона Коннері, звичайно, адже оригінального Бонда ніхто не перевершить). І ось шпигунська кар'єра Крейга підходить до кінця в його п'ятому фільмі Бондіани з символічною назвою «007: Не час помирати», біля керма якого став режисер культового 1 сезону серіалу «Справжній детектив» Кері Дзедзі Фукунага. Проте чи зміг він перевершити хітовий «Скайфолл», один з найкращих фільмів Бондіани всіх часів, і зняти гідне прощання з Бондом Крейга?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Незвідані шляхи»
Три різні життя загубленого письменника
12 травня 2020,  21:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійська режисерка і сценаристка Саллі Поттер, яка прославилася на початку 90-х завдяки номінованому на «Оскар» байопіку «Орландо», не з чуток знає про те, що таке деменція, адже ця недуга був у її брата Ніка. Вирішивши використати свій гіркий життєвий досвід в якості натхнення, вона придумує історію про батька, який є хворим на деменцію, та його турботливу дочку, якій цей стан гаряче любимого батька розбиває серце. І називає її «Незвідані шляхи».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ескобар»
Голий король кокаїнового королівства
1 червня 2018,  00:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумно відома фігура колумбійського наркобізнесу Пабло Ескобар продовжує інтригувати кінематографістів з усього світу, і його черговий байопік вирішив зняти іспанський режисер Фернандо Леон Де Араноа з провідним італійським актором і володарем премії «Оскар» Хав'єром Бардемом у головній ролі.

Читати далі...