Новини серіалів, в яких згадується Дірк Блокер

28 квітня 2020,  16:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 7 сезону американського ситкому про копів «Бруклін 9-9» зігріла наші серця поповненням в сім'ї Джейка та Емі. І всієї їхньої поліцейської дільниці, яка тут же прийшла їх привітати.

Читати далі...
14 лютого 2020,  23:01 | Новини серіалів

На честь прем'єри 7 сезону хітового поліцейського ситкому «Бруклін 9-9», що відбулася 6 лютого, канал NBC поділився ще одним трейлером в стилі заставки знаменитого серіалу 80-х «Команда "А"».

Комедійний серіал від сценаристів Деніела Дж. Гура і Майкла Шура слідує за пригодами незрілого, але талановитого і відважного детектива Джейка Перальта (Енді Семберг) та інших співробітників поліції 99-го округу Брукліна: детектива Рози Діас (Стефані Беатріз), лейтенанта Терренса Джеффордса (Террі Крюс), сержанта Емі Сантьяго (Мелісса Фумеро), детектива Чарльза Бойла (Джо Ло Трулі), парочкою детективів Майкла Гічкока (Дірк Блокер) і Нормана Скаллі (Джоель Маккіннон Міллер) та... колишнім капітаном Реймондом Голтом (Андре Брогер), якого понизили до патрульного.

Нова серія ситкому «Бруклін 9-9» вийде 21 лютого за українським часом. А старі сезони ви поки можете переглянути на телеканалі Paramount Comedy, де вони транслюються з українським перекладом.