Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Раиса Недашковская

50%
0
50%
0

Фильмография

Возвращение Мухтара 2 (2005) ... Смирнова
Молитва о гетмане Мазепе (2002) ... актер
Тайна Чингисхана (2002) ... жена
Улыбка зверя (1998) ... Кира Ивановна, судья
Роксолана: Настуня (1997) ... Лисовская
Роксолана: Любимая жена Халифа (1997) ... Лисовская
Кайдашева семья (1996) ... Игуменя
Объект «Джей» (1995) ... актер
Дорога на Сечь (1994) ... мать Орыси
Сад Гефсиманский (1993) ... актер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...