Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фридрих Горенштейн

50%
0
50%
0

Фильмография

Светлый ветер (2017) ... сценарист
Искупление (2011) ... сценарист (роман)
Дом с башенкой (2011) ... сценарист (роман)
У реки (2006) ... сценарист (рассказ)
Восьмой день творения (1980) ... сценарист
Комедия ошибок (1978) ... сценарист
Раба любви (1975) ... сценарист
Щелчки (1973) ... сценарист
Седьмая пуля (1972) ... сценарист
Солярис (1972) ... сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...