Новини, в яких згадується Марк Майлод

7 вересня 2022,  19:48 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Хід королеви» Аня Тейлор-Джой відправляється на вечерю до лорда Волдеморта в дубльованому трейлері очікуваного трилера «Меню», що вийде в український прокат восени.

Читати далі...
3 червня 2022,  19:21 | Новини фільмів

А ви б пішли до ресторану Волдеморта? Рейф Файнс приготував для Ані Тейлор-Джой та Ніколаса Голта вечерю, яку вони навряд чи зможуть переварити, в офіційному трейлері гостросюжетного фільму «Меню».

Читати далі...
2 жовтня 2018,  00:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Йен перефарбовує волосся в чорний колір і відправляється в біга у промо-ролику 5 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Нове лікування печінки Френка (Вільям Х. Мейсі) обертається трагічними побічними ефектами. Йен (Камерон Монахен) намагається уникнути гніву Фіони (Еммі Россам), коли він відмовляється зізнатися перед судом у своїй неосудності, щоб пом'якшити вирок. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) намагається себе чимось зайняти в день спокус. Карл (Ітан Каткоскі) заводить знайомство під час вечора відкритих дверей в академії Вест-Пойнт. Деббі (Емма Кінні) намагається налагодити стосунки з Алекс (Ешлі Романс).

Серія «Black-Haired Ginger» («Чорнявий рудий»), режисером якої виступає Марк Майлод, вийде на екрани 8 жовтня за українським часом.

24 вересня 2018,  18:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик ювілейної 100-ї серії хітового драматично-комедійного серіалу «Безсоромні», який вперше вийшов на екрани в 2011 році.

У день виборів Френк (Вільям Х. Мейсі) і Фіона (Еммі Россам) стикаються лицем до лиця, поки кожен з них намагається здобути голоси для свого кандидата. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) повинен зробити важливий вибір щодо майбутнього Ксан (Скарлет Спенсер). Деббі (Емма Кінні) всерйоз захоплюється Алекс (Ешлі Романс). Вбивчий інстинкт Карла (Ітан Каткоскі) проходить випробування. З наближенням дати суду Йен (Камерон Монахен) намагається визначитися з тим, чи визнавати себе винним.

Ювілейна серія «Do Right, Vote White!» («Вчини правильно, голосуй за Білого!»), яку зняв режисер пілотної серії Марк Майлод, вийде на екрани 1 жовтня за українським часом.

18 липня 2016,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO офіційно повідомив, що знімальний процес 7 сезону «Гри престолів» стартує пізніше цього літа, а його прем'єра перенесена з весни на літо.

Читати далі...
28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...