Новини, в яких згадується Джекі Ерл Хейлі

18 серпня 2023,  14:43 | Новини фільмів

Дивимось український трейлер фільма «Під гіпнозом». Головну роль у картині зіграв лауреат двох премій «Оскар» Бен Аффлек. Також у картині за сценарієм Макса Боренштейна (франшизи Конг та Годзілла) та самого Родрігеса зіграли Алісе Брага, Вільям Фіхтнер, Джекі Ерл Хейлі, Джей Ді Пабло та інші. Новий фантастичний екшн-трилер від режисера-візіонера Роберта Родрігеса «Під гіпнозом» вийде в українських кінотеатрах з 7 вересня.

Читати далі...
11 лютого 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» представляє гігантського кіборга з залізними щупальцями на ім'я Ґрюїшка (Grewishka), з яким належить битися головній героїні.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел» розповість про дівчину-кіборга Аліту (Роза Салазар), яку знаходить на звалищі і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц). Вона не пам'ятає свого минулого, але незабаром виявляє, що знає бойові прийоми, і починає битися зі злом у своєму світі. Одним із втілень зла буде величезний кіборг Ґрюїшка (Джекі Ерл Гейлі), якого Аліта зустрічає під землею, і незабаром виявляється, що він вміє подовжувати свої пальці, перетворюючи їх на довгі залізні ланцюги з гострими наконечниками. Але Аліту так просто не зловити.

Ви вже можете подивитися творіння Роберта Родрігеса і Джеймса Кемерона у багатьох містах України на допрем'єрних показах, які стартували ще минулого тижня. Квитки на фільм «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

14 листопада 2018,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» повідомляє, що його світова та українська прем'єри переїхали з грудня на 14 лютого 2019 року.

Режисер Роберт РодрігесМісто гріхів», «Діти шпигунів») і сценарист Джеймс КемеронТитанік», «Аватар») представляють нову епічну пригоду з часткою надії та натхнення. Коли молода жінка-кіборг Аліта (Роза Салазар) приходить до тями, то не може згадати, хто вона в цьому небезпечному світі майбутнього. Її бере до себе і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц), який бачить, що під покинутою кіборгською оболонкою існують серце і душа. Поки Аліта вчиться жити новим життям на оманливих вулицях Залізного міста, вона зустрічає нового друга Г'юго (Кієн Джонсон), який пропонує їй допомогу. Разом вони відкривають, що Аліта володіє унікальними здібностями, яких бояться люди при владі, і ті незабаром відкривають на неї полювання.

У фільмі також зіграють Дженніфер Коннеллі, Ейса Гонсалес, Ед Скрейн, Махершала Алі, Мішель Родрігес, Лана Кондор та Джекі Ерл Хейлі.

22 вересня 2016,  18:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Главный злодей «Дэдпула» Эд Скрейн снова станет плохим парнем в «Боевом ангеле Алите» Роберта Родригеса.

Читати далі...
28 березня 2016,  14:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист і режисер «Проповідника» Сет Роген представив перший кадр з одним з його головних персонажів, якого звуть Арсфейс або Сракомордий.

Читати далі...