Новини, в яких згадується Келлі Кларксон

3 серпня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваною прем'єрою тижня є музичний мультфільм «Тролі 2: Світове турне», в якому українці почують голоси таких відомих співаків і співачок, як Монатік, Tayanna, Дантес та Юлія Саніна з гурту The Hardkiss.

Читати далі...
1 червня 2020,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія DreamWorks Animation представила новий фрагмент свого музичного мультфільму «Тролі 2: Світове турне», чия прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться наступного місяця, 16 липня.

Читати далі...
28 січня 2020,  16:25 | Новини фільмів

В Інтернеті з'явився новий трейлер музичного мультфільму «Тролі 2: Світове турне», який відправляє наших героїв в нову пригоду і показує чарівну силу джазу. А також представляємо його 12 яскравих постерів.

Читати далі...
24 листопада 2019,  20:00 | Новини фільмів

На хвилях веселки до нас прибув офіційний український трейлер музичного мультфільму від DreamWorks «Тролі 2: Світове турне», продовження номінованої на премію «Оскар» анімаційної картини 2016 року.

Нова пригода виведе яскравих тролів під проводом головних героїв на ім'я Мачок (Анна Кендрік) та Пагін (Джастін Тімберлейк) за рамки звичного. Герої дізнаються, що вони тут не одні крім них існують ще й інші племена. Всі вони слідують і поважають свій власний стиль музики: фанк, кантрі, техно, класику, поп і рок. На порозі нових викликів і загроз тролі зазвучать в повну силу різними голосами!

Українська прем'єра мультфільму «Тролі 2: Світове турне», де також заспівають Сем Роквелл, Джеймі Дорнан, Рейчел Блум, Джеймс Корден, Кунал Нейер і Келлі Кларксон, відбудеться 19 березня 2020 року.

31 жовтня 2019,  23:06 | Новини зірок

Минулого тижня зірка серіалів «Лузери» і «Королеви крику» Ліа Мішель стала гостею на «Шоу Келлі Кларксон», де разом з його ведучою Келлі Кларксон переспівала знамениту різдвяну пісню «White Christmas».

До Різдва ще два місяці, але Мішель і Кларксон не просто так вирішили створити в студії святковий настрій, оскільки Мішель останнім часом активно працювала над своїм різдвяним альбомом «Christmas in the City» («Різдво у великому місті»), який вийшов 25 жовтня. До нього увійшли популярні різдвяні пісні, включаючи «White Christmas», яку в альбомі Мішель співає дуетом зі своїм давнім другом Дарреном Кріссом.

А у грудні актрису можна буде побачити у святковій мелодрамі «Same Time, Next Christmas», де компанію їй склав Браян Грінберг.

21 червня 2019,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks представила офіційний трейлер свого анімаційного мюзиклу «Тролі 2: Світовий тур», головних героїв якого озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
19 квітня 2019,  01:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивні, але дуже милі ляльки намагаються відвоювати своє місце під сонцем у дебютному ТБ-ролику комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

У місті Аглівілль щасливо живуть браковані іграшки, включаючи добродушну Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуватих друзів. Але одного разу, піддавшись цікавості, вони відправляються у містечко Досконалість, де всі ляльки ідеальні. Місцевий лідер Лу (Нік Джонас) заявляє, що Мокси та її друзям не місце в їхньому гарному світі, але головна героїня не здається і вирішує довести, що вони з друзями теж можуть дарувати людям радість.

Дивіться також український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», де відбувається справжнє плюшеве божевілля. У кіно з 22 серпня.

30 березня 2019,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Браковані іграшки борються за своє право дарувати людям радість у фінальному трейлері музично-комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», який зняв режисер відомих анімаційних картин «Спірит: Душа прерій» і «Шрек 2» Келлі Есбері.

Анімація «UglyDolls. Ляльки з характером», продюсером якої є творець франшизи «Діти шпигунів» Роберт Родрігес, відправляє глядача в місто Аглівілль, де живуть безжурна Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуваті друзі. Вони є бракованими іграшками і одного разу вирішують дізнатися, що лежить за межами їхнього містечка. Різнокольорові герої потрапляють до містечка Досконалість, де всі іграшки є ідеальними, і намагаються довести їм, що вони теж можуть робити людей щасливими, адже важливіше те, що знаходиться всередині, а не те, як вони виглядають.

Дивіться також офіційний український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером». У кіно з 22 серпня.

19 лютого 2019,  20:16 | Оновлення

Вийшов український трейлер анімаційного музичного фільму «UglyDolls. Ляльки з характером» від режисера Роберта Родрігеса.

Головну героїню Моксі (її озвучує співачка Келлі Кларксон) та інших мешканців, в принципі, все влаштовує в житті, але цікавість пересилює, і Моксі з друзями відправляється дізнатися, що знаходиться за стіною їх міста. Так іграшки потрапляють в інститут Досконалості, де гарненьких ляльок доводять до ідеалу перед відправкою у реальний світ до дітей. Звичайно, дивним новачкам доведеться зіткнутися зі страхом та нерозумінням, але вони зможуть довести, що теж гідні любові.

У світовий прокат мультфільм «UglyDolls. Ляльки з характером» виходить 3 травня, в український – 22 серпня.

6 лютого 2019,  14:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Келлі Кларксон озвучує головну героїню в новому трейлері мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

Читати далі...
22 січня 2019,  12:30 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером» режисера Келлі Есбері.

У чарівному містечку Аглівілль живуть незвичайні істоти, комусь на перший погляд вони можуть здатися страшними, але їх краса не на поверхні, а глибоко всередині. Головна героїня Моксі (Келлі Кларксон) обожнює своє миле місто, але при цьому їй дуже хочеться дізнатися, що ж знаходиться на іншій стороні гори, за межами Аглівілля.

Прем'єра мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером »в Україні запланована на 22 серпня.

24 листопада 2018,  19:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія STX Entertainment, яка нещодавно представила дивний фільм про маппетів «Іграшки для дорослих», поділилася офіційним трейлером до не менш дивного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

У милому і вельми незвичайному містечку Ляльковіль вільнодумна Моксі (Келлі Кларксон) та її друзі-ляльки стикаються з тим, що означає бути інакшими в цьому суворому світі, боряться зі своїм бажанням бути любимими і в результаті відкривають, що тобі не потрібно бути ідеальним, щоб бути класним, оскільки найважливіше це те, ким ти є всередині.

Світова прем'єра «UglyDolls. Ляльки з характером» відбудеться у травні 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли мультфільм прибуде в український прокат.

24 жовтня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли почути композицію «A Million Dreams» хітового мюзиклу «Найвеличніший шоумен» у виконанні співачки Пінк? Тоді ваше бажання збулося.

«Найвеличніший шоумен», на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар» та 1 премія «Золотий глобус», вийшов на екрани в кінці минулого року і повідав історію засновника шоубізнесу Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман) та його популярного цирку, що став домівкою для різних незвичайних людей, якими нехтувало суспільство.

Компанію Джекману в цьому незабутньому шоу склали Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

Нова версія пісні «A Million Dreams» у виконанні Пінк увійде в окремий альбом «The Greatest Showman: Reimagined», де композиції мюзиклу виконають відомі артисти, як Panic! at the Disco, Кеша та Келлі Кларксон.

6 січня 2018,  19:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі, Емма Стоун, Галь Гадот, Дженніфер Еністон та інші зірки кіно будуть вручати нагороду «Золотий глобус» під час прийдешньої церемонії.

Читати далі...