Новини, в яких згадується Саша Лусс

22 червня 2019,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Люк Бессон повертається до рейтингу 18+ у своєму новому бойовику «Анна», головну роль в якому виконує російська супермодель Саша Лусс.

Читати далі...
15 червня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це складно назвати відпусткою. Саша Лусс круто б'ється з бандитами в першому офіційному ТБ-ролику бойовика Люка Бессона «Анна».

Творець культових фільмів «Леон», «Нікіта» та «Люсі» познайомить нас з новою сильною героїнею на ім'я Анна (Саша Лусс). Вона працює моделлю, завдяки чому отримує доступ до світських тусовок в Європі, де підробляє найманою вбивцею.

Також у бойовику Бессона знялися Хелен Міррен, Люк Еванс і Кілліан Мерфі.

Дивіться український трейлер фільму «Анна». У кіно з 18 липня.

25 квітня 2019,  16:45 | Оновлення

Вийшов український трейлер бойовика «Анна» Люка Бессона про російську найману вбивцю з топ-моделлю Сашею Лусс в головній ролі. Французький режисер не тільки поставив картину, але і сам написав сценарій.

За сюжетом фільму російська модель стає найманою вбивцею і виконує замовлення уряду. Це історія Анни, чия незрівнянна краса приховує вражаючу міць та смертоносний талант найнебезпечнішого найманого вбивці у світі.

Фільм «Анна» вийде в прокат 18 липня.

12 квітня 2019,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових бойовиків «Леон», «Нікіта» та «Люсі» Люк Бессон повертається до свого коронного жанру в своїй наступній картині, яка за традицією була названа на честь головної героїні «Анна».

«Анна» буде екшен-трилером, який розповість про молоду у красиву дівчину Анну Полятову (Саша Лусс). Вона є російською моделлю, але це лише прикриття, оскільки її краса приховує неймовірну силу і навички, які роблять Анну одною з найнебезпечніших найманих вбивць у світі.

Світова прем'єра нового творіння Бессона, де також зіграли Люк Еванс, Кілліан Мерфі та Хелен Міррен, відбудеться у червні.