Новини серіалів, в яких згадується Емі Адамс

2 березня 2021,  22:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр супергеройського міні-серіалу «Ліга справедливості Зака Снайдера», який є одним з найбільш очікуваних серіалів березня, показує відродженого Супермена у втіленні актора Генрі Кавілла. І хтось його тут дуже сильно розлютив.

Читати далі...
13 серпня 2018,  21:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент 6 серії драматичного міні-серіалу з елементами трилера й детектива «Гострі предмети» показує, як героїня Емі Адамс зіштовхується з черговим недоброзичливим родичем і дає йому відсіч, не обираючи жестів.

Репортер Камілла (Адамс), яка повернулася у своє рідне місто, щоб розслідувати вбивства маленьких дівчаток, збирається по справах, але на веранді на неї чекає вітчим Алан Креллін (Генрі Черні з фільму «Місія нездійсненна»). Він каже Каміллі, що її розслідування «робить її мати хворою», оскільки та «втратила свою дитину», і що він прожене її з дому, якщо нічого не зміниться. Камілла відповідає, що нічого не розповідає про справу матері Адорі (Патріша Кларксон). Алан називає Каміллу «заздрісною», на що вона говорить йому, що «раніше шкодувала, що вони не спілкувалися», але більше не шкодує. А після того як Алан порівнює Каміллу з її жорстокою бабусею, головна героїня йде геть і показує йому на прощання середній палець.

6 серія «Гострих предметів» вийшла на каналі HBO вчора, 12 серпня. Прем'єра наступної серії відбудеться 19 серпня.

2 серпня 2018,  02:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився новим фрагментом 4 серії драматичного міні-серіалу «Гострі предмети», який зняв режисер хітового серіалу «Велика маленька брехня» Жан-Марк Валле.

Читати далі...
13 липня 2018,  18:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«У кожного є секрети, і більшість з них не можна приховувати вічно.»

Емі Адамс береться за небезпечне розслідування у новому промо-ролику драматичного міні-серіалу «Гострі предмети», який є екранізацією однойменного роману автора «Загубленої» Гілліан Флінн.

Адамс грає репортера Каміллу Прикер, яка через багато років повертається в своє рідне містечко Вінд-Геп, щоб розслідувати звірячі вбивства двох маленьких дівчаток, що потрясли місто. Там вона возз'єднується зі своєю матір'ю Адорою (Патрішія Кларксон), яка завжди намагається здаватися ідеальною і вимагає того ж від Камілли, й змушена поглянути в обличчя демонам свого минулого.

Прем'єра першої серії міні-серіалу «Гострі предмети», який зняв режисер «Великої маленької брехні» Жан-Марк Валле, відбулася на американському телебаченні 8 липня. Наступна серія вийде 16 липня за українським часом.

7 червня 2018,  01:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер екранізації детективного роману Гілліан Флінн «Гострі предмети» від каналу HBO розкриває, що його прем'єра відбудеться 8 липня.

У «Гострих предметах» п'ятиразова номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс втілює репортера Каміллу Прікер, яка повертається в своє рідне містечко, щоб розслідувати звірячі вбивства маленьких дівчат. Знову опинившись під одним дахом зі своєю жорстокою матір'ю Адорою (Патрішія Кларксон) та розбалуваною молодшою ​​сестрою Аммою (Еліза Скенлен), Камілла змушена боротися з примарами минулого, які одного разу мало не знищили її.

Перші дві серії телеадаптаціі «Гострі предмети» отримали назви «Зникнути» («Vanish») та «Бруд» («Dirt»).

Всього міні-серіал, який знімає Жан-Марк ВаллеВелика маленька брехня», «Далласький клуб покупців»), буде складатися з 8 серій.

1 травня 2018,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO опублікував тизер-трейлер міні-серіалу «Гострі предмети», адаптації роману автора «Загубленої» Гілліан Флінн.

Актриса Емі Адамс, на чиєму рахунку є 5 номінацій на премію «Оскар», втілює репортера Каміллу Прікер, яка повертається в своє рідне містечко, щоб розслідувати звірячі вбивства маленьких дівчаток. Знову опинившись під одним дахом зі своєю жорстокою матір'ю та розбалуваною молодшою ​​сестрою, Камілла змушена боротися з примарами минулого, які одного разу мало не знищили її.

Також в екранізації роману Флінн зіграють Патрішія Кларксон, Кріс Мессіна, Еліза Сканлен, Елізабет Перкінс та Метт Крейвен.

Прем'єра серіалу «Гострі предмети», який зняв режисер торішнього хіта «Велика маленька брехня» Жан-Марк Валле й написала продюсер «Баффі» Марті Ноксон, відбудеться в липні, але точна дата поки не повідомляється.