Оновлення, в яких згадується Емі Адамс

28 жовтня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо фінальний український трейлер супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Ліга справедливості»!

Лоїс Лейн (Емі Адамс) сниться сон про їх заручини з Суперменом (Генрі Кавілл), поки весь світ тяжко переживає його смерть, а Бетмен (Бен Аффлек), тим часом, згадує інший сон — про кінець світу. Тому разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) він просить незнайомців Баррі Аллена (Езра Міллер), відомого як Флеш, Артура Каррі (Джейсон Момоа), відомого як Аквамен, та Віктора Стоуна (Рей Фішер), відомого як Кіборг, об'єднатися й ризикнути своїми життями заради порятунку планети.

Також дивимося свіжий британський трейлер «Ліга справедливості», де показано більше суперлиходія Степпенвулфа (Кіаран Хайндс). У кіно з 16 листопада.

13 жовтня 2017,  02:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з новим кадром прибув розширений ТБ-ролик супергеройського екшену «Ліга справедливості».

У ньому присутній флешбек з Кларком Кентом (Генрі Кавілл) і Лоїс Лейн (Емі Адамс); після чого Діана Прінс (Галь Гадот) вербує Кіборга (Рей Фішер); Альфред (Джеремі Айронс) запитує Брюса Вейна (Бен Аффлек), чи впевнений він у силі своєї команди; Аквамен (Джейсон Момоа) приймає гірські ванни і б'ється зі Степпенвулфом (Кіаран Хайндс) під водою; а Баррі Аллен (Езра Міллер) радіє сигналу Бетмена, який з'явився в небі.

Більше цікавих моментів ви знайдете в новому трейлері «Ліги справедливості», представленому в неділю. У кіно з 16 листопада.

8 жовтня 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен (Генрі Кавілл) повернувся в четвертому трейлері супергеройського екшену «Ліга справедливості». Але не так, як нам того б хотілося.

Трейлер починається зі сну/спогаду Лоїс Лейн (Емі Адамс), яка знову переживає той момент, коли вона погодилася вийти заміж за Кларка Кента. Але потім ми повертаємося в реальність, де Супермен як і раніше мертвий. Зате натхненний його жертвою Бетмен (Бен Аффлек) разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) збирають відважну команду, куди також увійдуть Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер), щоб під пісню Девіда Бові «Heroes» круто битися з парадемонами й Степпенвульфом (Кіаран Хайндс).

Українська прем'єра «Ліги справедливості» відбудеться 16 листопада.

9 листопада 2016,  02:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В одному з двох з'явившихся днями фрагментів «Прибуття» фахівець з лінгвістики у виконанні Емі Адамс розповідає полковнику Фореста Вітакера, що не варто поспішати в знаходженні спільної мови з прибульцями. А то вийде, як з експедицією Джеймса Кука в Австралію, де один з його моряків побачив стрибучу істоту з малюком в сумці і запитав у аборигенів, як вона називається. Аборигени відповіли «кенгуру», що було не назвою тварини, а фразою «я не розумію». Хай це і легенда, але вона допомогла головній героїні відстояти свою точку зору.

Український трейлер наукової фантастики Дені Вільнева дивимося тут.

21 жовтня 2016,  22:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер трилера «Під покровом ночі» показує фатальну зустріч героїв Емі Адамс та Джейка Джілленхола, яка перевертає їхні життя. Вони одружилися, але одного разу вона зробила з ним щось жахливе, і тепер він жадає помсти.

Більше шикарної Адамс шукайте в першому тизері кінокартини, режисером якої виступив Том Форд.

21 жовтня 2016,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальному трейлері наукової фантастики «Прибуття» фахівець з лінгвістики у виконанні 5-кратної номінантки на премію «Оскар» Емі Адамс починає бачити сни з посланнями від прибульців та йде на відчайдушний крок, щоб запобігти війні, що нависла над нашою планетою. А допомагає їй в цьому математик, якого грає Джеремі Реннер, номінований на 2 «Оскари».

Український трейлер нового творіння Дені Вільнева дивимося тут.

16 вересня 2016,  00:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер «Під покровом ночі» Тома Форда представляє Емі Адамс в образі фатальної жінки, яка отримує від колишнього чоловіка у втіленні Джейка Джилленхола незвичайний сюрприз — просочений жорстокістю і сумом роман, присвячений їй. Вона зробила з ним щось жахливе, і він повертається, щоб здійснити свою божевільну помсту.

15 вересня 2016,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напружений і стильний тизер трейлера «Під покровом ночі» Тома Форда представляє новий погляд на головних героїв цього драматичного трилера, яких втілюють Емі Адамс, Джейк Джилленхол, Аарон Тейлор-Джонсон і Майкл Шеннон.

Повноцінний тизер-трейлер вийде вже сьогодні.

23 серпня 2016,  13:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Непередбачуваний трилер у жанрі science-fiction з п’ятиразовою номінанткою на «Оскар» Еммі Адамс у головній ролі. Невідомі об’єкти входять в атмосферу Землі. Контакт з інопланетними видами неминучий. Чим загрожує людству візит прибульців? Щоб зрозуміти це, уряд запрошує на «переговори» відому лінгвістку. Ризикуючи власним життям, вчена розгадує таємницю минулого, з якою пов'язане загадкове прибуття.

У кінотеатрах України з 8 грудня.

17 серпня 2016,  09:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Загадковий трейлер наукової фантастики Дені Вільнева «Прибуття» представляє перший погляд на досить напружену зустріч Емі Адамс та Джеремі Реннера з інопланетянами, які прибули на нашу планету, з якими їх герої повинні навчитися спілкуватися, інакше вибухне світова війна.

10 серпня 2016,  14:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер науково-фантастичного трилера Дені Вільнева «Прибуття» показує, як Емі Адамс, Джеремі Реннер та Форест Вітакер прямують в серце одного з космічних кораблів, що раптово з'явилися на нашій планеті, в надії знайти з прибульцями спільну мову.

Повноцінний трейлер прибуде 16 серпня.

23 лютого 2016,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сети появились три новых персональных постера с важными второплановыми персонажами супергеройского экшена «Бэтмен против Супермена: На заре справедливости», а также была раскрыта его продолжительность.

Читати далі...