Оновлення, в яких згадується Рон Клементс

17 лютого 2017,  15:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка діснеївського мультфільму «Ваяна» Аулі Кравало розкриває в свіжому промо-ролику нові «великодні яйця», що відсилають до іншого творіння режисерів Рона Клементса й Джона Маскера — «Аладдіна». А ви помітили при першому перегляді тут лампу Джинні та Літаючий килим?

Які ще діснеївські персонажі сховалися в «Ваяні»? Читайте тут.

21 грудня 2016,  23:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій забавній фічуретці діснеївського мультфільму «Ваяна» його актори Аулі Кравало і Дуейн Джонсон, композитор Лін-Мануель Міранда та режисери Рон Клементс і Джон Маскер говорять про самого незвичайного й вибагливого члена каста — воду. За що вода тут же їх ласкаво «обіймає», обливши з голови до ніг.

Український трейлер мультфільму, який вже завтра виходить в прокат, дивіться тут.

14 листопада 2016,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В фічуретці про створення нового діснеївського мультфільму «Ваяна» («Моана») режисери Рон Клементс і Джон Маскер показують свою подорож на острови Тихого океану, завдяки якій вони дізналися місцеві традиції, побачили тісний зв'язок полінезійців з предками й зрозуміли, що саме океан дає життя островам, тому й вирішили зробити його самостійними персонажем у своєму фільмі. А актори Аулі Кравало і Дуейн Джонсон розповіли, як пишаються тим, що ця історія повідає про їхню культуру усьому світу.

Попереднє забавне промо мультфільму, в якому Скала знайомиться з міні собою, дивимося тут.