Новини, в яких згадується Меггі Джилленхол

6 квітня 2024,  13:33 | Новини фільмів

Лавреат премії «Оскар» Крістіан Бейл втілить культового монстра у новій стрічці режисерки Меггі Джилленгол «Наречена» («The Bride»). І у нас вже є перший погляд на нього в цьому яскравому образі.

Читати далі...
12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
10 серпня 2018,  22:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінована на «Оскар» актриса Меггі Джилленхол виконує головну роль у драматичному фільмі Сари Коланджело «Вихователька».

Ліза Спінеллі (Джилленхол) працює вихователькою в дитячому саду в Нью-Йорку і прагне вести життя мистецтва та інтелектуалізму. Вона ходить на уроки поезії, але її результати виявляються посередніми. Одного разу Ліза чує, як її 5-річний вихованець Джиммі (Паркер Севак) читає у класі свій вірш, і він потрясає виховательку. Вважаючи, що хлопчик є схожим на маленького Моцарта генієм, вона спрямовує всі свої сили на те, щоб виростити його талант, і в гонитві за неможливою мрією Ліза стає готовою кинути все, що у неї є.

Разом з Джилленхол у цій історії зіграли володар премії «Золотий глобус» Гаель Гарсіа Берналь, Роза Салазар і Майкл Чернус.

Прем'єра «Виховательки» відбулася на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат драма Коланджело вийде у жовтні. Поки невідомо, чи дійде вона до українських кінотеатрів.

8 серпня 2018,  20:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це вільний світ».

Телеканал HBO опублікував в мережі тизер-трейлер 2 сезону драматичного серіалу «Двійка», який розкриває, що в ньому повернеться Джеймс Франко, незважаючи на те, що на початку року актор був звинувачений у сексуальних домаганнях.

«Двійка» розповідає історію легалізації і слідуючого за нею розквіту порноіндустрії в Нью-Йорку у 1970-х роках й досліджує цей жорсткий світ в піонерські моменти того, що стане мільярдною американською індустрією сексу.

Прем'єра 2 сезону, де також повертаються Меггі Джилленхол, Емілі Мід, Мустафа ЖакірМаргарита Левієва та Девід Крамхолц, відбудеться на початку осені, 9 вересня.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
8 серпня 2017,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У серіалі «Двійка», чиї події відбуваються в Нью-Йорку в 1970 роках, оскарівський номінант Джеймс Франко грає двох братів — Френкі та Вінсента Мартіно. Новий трейлер показує, як один з них заборгував небезпечним людям велику суму, і другий поспішає йому на допомогу, роблячи мафії вигідну пропозицію; а незалежна повія Ейллін «Цукерка» Мерелл у втіленні також номінантки на «Оскар» Меггі Джилленхол стає піонером порноіндустрії.

Прем'єра «Двійки» від творця «Прослушки» Девіда Саймона відбудеться 10 вересня на каналі HBO.

16 липня 2017,  20:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер свого нового драматичного серіалу «Двійка» з Джеймсом Франко та Меггі Джилленхол. Він розповість про життя в Нью-Йорку в 1970-80 роках, коли порнографія і проституція були широко поширені на Манхеттені.

Прем'єра серіалу від творців «Прослушки» відбудеться 10 вересня.

21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
12 січня 2015,  17:30 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері, 11 січня, пройшла 72-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус-2015», де вручили нагороди кращим представникам кіно і телебачення минулого року. Ведучими шоу знову були Тіна Фей і Емі Полер. Тепер залишилося тільки дочекатися «Оскара», щоб звірити результати.

Цілих 3 нагороди вчора отримала «Юність», ставши Кращим драматичним фільмом, і зробивши Річарда Лінклейтера Кращим режисером, а Патріцію Аркетт Кращою актрисою другого плану.

Спочатку лідером за кількістю номінацій був «Бёрдмен», але переміг він тільки в двох категоріях: Кращий актор в комедії або мюзиклі - Майкл Кітон, і Кращий сценарій - Алехандро Гонсалес Іньярріту, Ніколас Джіакобоне, Олександр Дінеларіс і Армандо Бо.

Кращими актрисою і актором драматичного фільму стали Джуліанна Мур і Едді Редмейн. Кращою актрисою в комедії або мюзиклі визнали Емі Адамс за її зображення художниці Маргарет Кін у фільмі «Великі очі». А Кращим актором другого плану назвали Дж.К. Сіммонса.

Серіали «Коханці» і «Фарго» отримали по 2 нагороди, «Справжній детектив» з 4 номінацій не виграв жодної.

Читати далі...
9 грудня 2014,  18:39 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

З 11 грудня в кінотеатрах України стартує ексцентрична комедія «Френк» Леонарда Абрахамсона, яка розповідає історію вигаданої інді-групи. Ця химерна комедія зроблена за мотивами реальної історії. Лідер панк-команди The Freshies колись дійсно виступав у химерній масці. У ролі Френка виконує соло голлівудський секс-символ Майкл Фассбендер. Він же і співає з картонної голови - вся музика, яка звучить у фільмі, була записана акторами під час зйомок. Компанію по групі Фассбендеру склали Меггі Джилленхол і Донал ГлісонКоханий з майбутнього», «Анна Кареніна»).

Читати далі...
2 квітня 2013,  03:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

До вашої уваги презентуємо перший трейлер бойовика «Штурм Білого дому» від режисера Роланда Еммеріха.

У головних ролях: Ченнінг Татум, Джої Кінг, Джейсон Кларк, Джеймі Фокс, Меггі Джилленхол.

Найважливіша будівля Сполучених Штатів, серце країни — Білий дім. Щоб звільнити його від нападників, потрібно знати кожен кут, кожен потаємний хід, враховувати кожен крок. Це і доведеться зробити спецагенту — виконати свою роботу, до якої його так ретельно готували.

У кінотеатрах України і Росії з 18 липня.