Новини фільмів, в яких згадується Лора Лінні

9 грудня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після оскароносного фільму «Зелена книга» Вігго Мортенсен повертається на екрани в своєму режисерському дебюті під назвою «Падіння», який є «сімейною драмою про вік, пам'ять і прощення».

Читати далі...
29 квітня 2020,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем переживає декілька паралельних життів в драматичній стрічці Саллі Поттер «Незвідані шляхи», одне з яких буде разом з Сальмою Гайєк.

Читати далі...
17 березня 2020,  21:45 | Новини фільмів

Пізніше в цьому році на великі екрани вийде драматичний фільм «Незвідані шляхи», в якому лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем та зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг зіграють батька й доньку.

Кінострічка «Незвідані шляхи» («Необрані дороги») покаже один непростий день з життя Лео (Бардем) і його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. По мірі того, як вони прокладають собі шлях через Нью-Йорк, подорож Лео набуває галюцинаторний характер. Він пливе крізь альтернативні життя, які він міг би прожити, змушуючи Моллі сумніватися в своєму власному шляху, поки вона замислюється про своє майбутнє.

У лютому фільм Саллі Поттер був представлений на Берлінському кінофестивалі. Разом з Бардемом та Фаннінг в ньому зіграють Сальма Гайєк і Лора Лінні.

4 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший фрагмент фільму «Незвідані шляхи», який показує драматичну сцену в лікарні за участю зірки фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг, лауреата премії «Оскар» Хав'єра Бардема і номінантки на премію «Оскар» Лори Лінні.

Фільм режисерки Саллі Поттер розповість про один непростий день з життя Лео (Бардем) та його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. Коли Лео стає погано, Моллі везе батька в лікарню, де їм допомагає мати Моллі і колишня дружина Лео Рита (Лінні). Лео знаходиться не в собі і кличе свого пса Нестора, і дуже засмучується, коли рідні повідомляють йому, що Нестора вже давно немає з ними.

Українська прем'єра драми «Незвідані шляхи» очікується 23 квітня. Її світова прем'єра відбулася в рамках 70-го Берлінського кінофестивалю.

5 лютого 2020,  17:46 | Новини фільмів

Новим проектом відомої британської режисерки і сценаристки Саллі Поттер стала драматична картина «Необрані дороги» за участю Хав'єра Бардема, Ель Фаннінг, Сальми Гайєк та Лори Лінні.

Драма «Необрані дороги» покаже один день з життя Лео (Бардем) та його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. По мірі того, як вони прокладають собі шлях через Нью-Йорк, подорож Лео набуває галюцинаторний характер. Він пливе через альтернативні життя, які він міг би прожити, і це змушує Моллі сумніватися в своєму власному шляху, коли вона замислюється про своє майбутнє.

Прем'єра фільму «Необрані дороги» відбудеться в рамках Берлінського кінофестивалю, який проходитиме в столиці Німеччини з 20 лютого по 1 березня. Там він буде змагатися за головну премію «Золотий ведмідь».

7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
8 вересня 2016,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася п'ятірка стильних перших кадрів з драматичного трилера «Під покровом ночі» («Нічні тварини») з Емі Адамс і Джейком Джилленхолом в головних ролях.

Читати далі...
10 листопада 2015,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр с Колином Фёртом и Джудом Лоу в образах издателя Макса Перкинса и писателя Томаса Вулфа, которых они сыграют в байопике «Гений».

Читати далі...