Новини, в яких згадується Тала Еш

5 червня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 6 сезоні серіалу «Легенди завтрашнього дня» буде ще на одного члена команди менше актриса Мейсі Річардсон-Селлерс, яка грала ролі Амайї та Чарлі, прийняла рішення залишити світ супергероїв позаду.

Читати далі...
26 травня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи культових серіалів американського та британського телебачення «Друзі» та «Абатство Даунтон» зіштовхуються в 14 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», чий новий фрагмент ви можете подивитися напередодні її прем'єри.

Читати далі...
20 травня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик передостанньої серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», де наші герої потраплять в різні популярні серіали, як «Друзі» і «Стартрек».

Читати далі...
13 травня 2020,  13:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбожевільніший та найвеселіший серіал супергеройського всесвіту Arrowverse «Легенди завтрашнього дня» вирішив використати в якості натхнення для своєї наступної серії знаменитий фільм з Віллом Смітом «Я — Легенда».

Читати далі...
23 квітня 2020,  16:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» трійця наших героїв відправляється прямо у... Пекло. Але без Костянтина. У нього будуть свої проблеми.

Читати далі...
21 квітня 2020,  19:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що перша частина 5 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» була божевільною? Новий трейлер розкриває, що попереду нашу команду чекають ще більш науково-фантастичні пригоди.

Читати далі...
21 квітня 2020,  01:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова серія науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» готує несподіваний кросовер з іншим популярним серіалом каналу The CW «Надприродне», чиї свіжі кадри показують наших героїв поруч з легендарною машиною братів Вінчестерів.

Читати далі...
18 березня 2020,  20:04 | Новини серіалів

Нова лиходійка вирішує навести порядок в цьому божевіллі, але нашим героям до смаку божевілля, показує промо-ролик 9 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Сара (Кейті Лотц), Костянтин (Метт Раян) і Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) опиняються в Британській Колумбії, де вони продовжують пошуки нової частини Верстата долі, але стикаються з проблемою, яку не могли передбачити. Зарі (Тала Еш) не відчуває себе собою, тому вирішує відправитися в медитативну подорож, яку запропонував Берад (Шаян Собхіан). Тим часом Ава (Джесс Макаллан) намагається допомогти Рорі (Домінік Перселл) з його особистою проблемою.

Прем'єра серії «Zari, Not Zari» («Зарі, не Зарі»), яку зняв режисер Кевін Мокк, відбудеться 25 березня за українським часом.

27 лютого 2020,  15:47 | Новини серіалів

У 7 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на нас чекають пародія на фільм «Чудовий день у нашому районі», мечі, ляльки-маріонетки, непритомність і повернення татка (Ніл МакДонаф).

Рей (Брендон Рут) планує романтичний вечір для себе і Нори (Кортні Форд), але все йде шкереберть, коли з'являється історичний лиходій і змушує команду швидко придумувати брехню, щоб він не втік. Поки вони намагаються обдурити лиходія, Ава (Джесс Макаллан) дізнається, що робила Сара (Кейті Лотц) в своїй місії, і вирішує поговорити начистоту. Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Костянтин (Метт Раян) укладають угоду, щоб працювати разом. Тим часом Рорі (Домінік Перселл) засмучують негативні відгуки про його книгу, тому Зарі (Тала Еш) допомагає йому вистежити критика, і Рорі отримує більше, ніж те, на що він підписався.

Прем'єра серії «Mr. Parker's Cul-De-Sac» («Тупик містера Паркера»), яку зняв режисер Бен Ернандес Брей, відбудеться вже наступного тижня, 4 березня за українським часом.

12 лютого 2020,  20:49 | Новини серіалів

В 5 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» наші герої подорожують назад у часі до Франції часів правління знаменитої Марії-Антуанетти, у якої дуже знайоме обличчя...

Коли Сару (Кейті Лотц) викликають у справах, вона залишає Аву (Джесс Макаллан) за головну. Ава намагається вразити команду, коли вони відправляються на полювання за своїм наступним історичним лиходієм Марією-Антуанеттою (Кортні Форд). Оскільки Зарі (Тала Еш) все ще на кораблі, Берад (Шаян Собхіан) вмовляє команду взяти її з собою, і всі сподіваються, що це не стане їхньою страшною помилкою. Тим часом Костянтин (Метт Раян) нарешті протистоїть комусь зі свого минулого, в чому йому допомагає Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс).

Прем'єра серії з іронічною назвою «A Head of Her Time» («На голову вища свого часу»), що натякає на обезголовлення Марії-Антуанетти, відбудеться 19 лютого за українським часом. Її режисером є Еві Йобіан.

6 лютого 2020,  17:33 | Новини серіалів

В 4 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» нашу команду мандрівників у часі очікує серійний вбивця і... випускний вечір. І ще невідомо, що принесе їм більше стресу.

Коли Легенди знаходять нового історичного лиходія, Сара (Кейті Лотц), Ава (Джесс Макаллан) і Рорі (Домінік Перселл) опиняються на шкільному вечорі, щоб зупинитися серійного вбивцю від завершення незавершеної справи. Легенди вирішують відправити Нейта (Нік Зано), Рея (Брендон Рут), Нору (Кортні Форд), Берада (Шаян Собхіан) та їхню заручницю Зарі (Тала Еш) назад у часі, щоб втрутитися в цю історію і врятувати усіх, включаючи їх самих. Тим часом Костянтина (Метт Раян) дратує, що Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) влаштувалася в його старому домі, але це може виявитися прихованим благословенням, якого вони не шукали.

Серія зі зловісною назвою «Slay Anything» («Убий все»), яку зняла режисерка Александра Ла Рош, вийде на екрани 12 лютого за українським часом.

6 грудня 2019,  02:22 | Новини серіалів

Найвеличніші герої Землі стикаються зі своєю найбільшою Кризою в офіційному трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Команда відважних мандрівників у просторі та часі готова до нових пригод, і ці пригоди будуть ще більш смішними, дивними, кривавими, музичними й потойбічними, обіцяє нам трейлер майбутніх серій. В ньому ми бачимо Рея Палмера (Брендон Рут), який співає в образі містера Роджерса, і Супермена (теж Рут), готового захищати мультивсесвіт від Кризи. Разом з Реєм повертаються Сара (Кейті Лотц), Нейт (Нік Зано), Рорі (Домінік Перселл), Зарі (Тала Еш), Ава (Джесс Макаллан) та Костянтин (Метт Раян), і ви не повірите, що на них чекає в найближчому майбутньому. Це краще бачити своїми очима.

Прем'єра 5 сезону «Легенд завтрашнього дня» відбудеться 21 січня.

7 травня 2019,  16:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Будьте обережні, новий додаток може змусити вас відписати свою душу дияволу, показує промо-ролик 15 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Все вийшло з-під контролю, тому Сара (Кейті Лотц) і Ава (Джесс Макаллан) придумують сміливий план, щоб повернути Часове бюро, яке опинилося під впливом демона, під своє командування. Але коли план йде не за планом, Зарі (Тала Еш) та Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) повинні працювати разом, щоб дізнатися, що задумав Нерон (Брендон Рут). Тим часом десь далеко Костянтин (Метт Раян) повинен зробити важкий вибір і визначитися, кого він хоче врятувати з Пекла.

Серія отримала іронічну назву «Terms of Service» («Умови обслуговування»), зняла її Ейпріл Маллен, а її прем'єра відбудеться 14 травня за українським часом.

23 квітня 2019,  16:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Рея вселяється злий дух і змушує його нападати на друзів у промо-ролику 13 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу з елементами фентезі «Легенди завтрашнього дня».

Поки Рей (Брендон Рут) переживає за Нору (Кортні Форд), у нього раптово з'являються власні проблеми, які штовхають його на неймовірні вчинки. Відносини Нейта (Нік Зано) та Зарі (Тала Еш) перебувають в незручному лімбо, тому Сара (Кейті Лотц) вирішує відправити їх разом в нескладну місію. Тим часом Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Рорі (Домінік Перселл) роблять прибуткову пропозицію, яка може перевернути їхні життя.

Прем'єра серії «Egg MacGuffin» («Яєчний МакГаффін»), яку зняв Крістофер Таммаро, відбудеться 30 квітня за українським часом.

16 квітня 2019,  16:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара відправляється в пекло Ави, яке виглядає як гігантський космічний торговий центр, в промо-ролику 12 серії 4 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Темрява піднялася в 2019 році, і команда розуміє, що поки вони розбиралися з історією, в теперішньому часі з'явилися нові проблеми. Сара (Кейті Лотц) намагається врятувати Аву (Джесс Макаллан) від долі, гіршої за смерть, і в той же час веде бій з власними демонами. Нора (Кортні Форд) і Костянтин (Метт Раян) працюють разом, щоб зупинити могутнього демона. Тим часом Зарі (Тала Еш) отримує непрохані поради від Мони (Рамона Янг), Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і навіть Рорі (Домінік Перселл).

Серія «The Eggplant, The Witch & The Wardrobe» («Баклажан, чаклунка і платтяна шафа»), яку зняла Майрзі Алмас, вийде на телеекрани 23 квітня за українським часом.