Оновлення, в яких згадується Марк Райленс

17 серпня 2017,  16:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український тизер-трейлер фантастики «Першому гравцю приготуватися», екранізації бестселера Ернеста Клайна. Його події відбуваються в 2045 році, коли світ стоїть на межі хаосу. Люди шукають порятунку в «Оазисі» — дорогий системі віртуальної реальності, створеній геніальним і ексцентричним Джеймсом Холлідеєм (Марк Райленс). Після своєї смерті він заповідає свій статок тому, хто знайде «великоднє яйце» всередині цієї гри. Весь світ починає на нього полювання, включаючи юнака Вейда Воттса (Тай Шерідан).

Українська прем'єра фантастики від легендарного Стівена Спілберга відбудеться 29 березня 2018 року.

14 липня 2017,  00:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Короткий український ТБ-ролик військового екшену Крістофера Нолана «Дюнкерк» нагадує, що надія — це сильна зброя. Фільм, де зіграли Кілліан Мерфі, Кеннет Брана, Том Гарді, Марк Райленс, Гаррі Стайлс та Фьєн Вайтхед, розповість історію чудесного порятунку понад 300 тисяч солдатів в ході Дюнкеркскої операції, проведеної в рамках Другої світової війни в травні 1940 року.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Дюнкерка», який виходить на екрани 20 липня, на нашому сайті.

5 серпня 2016,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в мережу потрапив нелегальний запис першого тизера військової драми «Дюнкерк» Крістофера Нолана, і Warner Bros. вирішили, що краще вже ми побачимо його якісну версію, опублікувавши його на своїй офіційній сторінці.

Читати далі...