Новини фільмів, в яких згадується Джулія Стайлз

17 листопада 2022,  20:47 | Новини фільмів

За тиждень, 24 листопада, в український прокат вийде драматичний горор-трилер «Дитя темряви: Перша жертва» режисера Вільяма Брента Белла, тож саме час познайомитися з його сюжетом ближче за допомогою дубльованого трейлера.

Читати далі...
13 липня 2022,  20:27 | Новини фільмів

Моторошна «дівчинка» Естер у втіленні актриси Ізабель Фурман повертається в офіційному трейлері фільму жахів «Дитя пітьми: Перша жертва» («Orphan: First Kill»), що буде продовженням хітового горору 2009 року.

Читати далі...
10 вересня 2019,  18:04 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри кримінального фільму «Шахрайки з Волл-стріт», яка відбулася минулої суботи на кінофестивалі в Торонто, в мережу потрапили два нових кадри з героїнею Дженніфер Лопез.

Читати далі...
4 вересня 2019,  15:58 | Новини фільмів

Фінальний трейлер драматичного фільму «Шахрайки з Волл-стріт» показує акторок Дженніфер Лопез, Констанс Ву, Кеке Палмер і Карді Бі в образах стриптизерок, які затівають грандіозну аферу.

Фільм режисера і сценариста Лорін Скафарії, заснований на реальній історії, розповідає про молоду жінку Дестіні (Констанс Ву), яка вирішує заробити на життя і на догляд за своєю бабусею, влаштувавшись в стрип-клуб. Там вона зустрічає досвідчену стриптизерку Рамону (Дженніфер Лопез), і вони вирішують помститися своїм клієнтам з Волл-стріт, заволодівши їхніми кредитними картками.

В український прокат фільм «Шахрайки з Волл-стріт», де також знялися Джулія Стайлз та Лілі Рейнхарт, вийде наступного тижня, 12 вересня.

2 серпня 2019,  17:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, Констанс Ву і Лілі Рейнхарт танцюють на пілоні та затівають масштабне пограбування в дубльованому трейлері кримінальної драми «Стриптизерки», режисером якої виступає Лорін Скафарія.

Фільм «Стриптизерки» заснований на реальних подіях, описаних в резонансній в статті Джессіки Пресслер. Він розповідає про групу жінок, серед яких стриптизерки і повії, що діяла за усталеною схемою вони вистежували чоловіка, який міг витратити великі суми грошей. Жінки влаштовували своїй жертві божевільний відпочинок, підмішуючи в напої наркотики. Вранці банківські картки чоловіків залишалися порожніми. Спільниці видурювали гроші з 2008 по 2014 рік, а суми, на які вони обкрадали своїх жертв, досягали 135 000 доларів.

В український прокат драма «Стриптизерки», де також знялися Джулія Стайлз, Кеке Палмер та популярна співачка Карді Бі, увірветься 12 вересня.

6 липня 2019,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер трейлера драматичної картини «Hustlers», яким поділилася кінокомпанія STX Entertainment, оголошує свій зірковий акторський склад під пісню Карді Бі.

Читати далі...
19 квітня 2019,  21:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса і співачка Дженніфер Лопез підірвала соцмережі гарячою фотографією своєї нової героїні — стриптизерки Рамони, — яку вона зіграє в драмі «Hustlers» («Шахрайки»).

Читати далі...
7 липня 2017,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулисный снимок каста культовой романтической комедии «10 причин моей ненависти» от Гэбриэл Юнион заставит вас улыбнуться и прослезиться.

Читати далі...
12 липня 2016,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 11 липня, в Лондоні пройшла прем'єра довгоочікуваного шпигунського екшену «Джейсон Борн», який там представили Метт Деймон з дружиною Лучаною Барросо і актрисами Алісією Вікандер і Джулією Стайлз.

В кінці останнього фільму він втікає на захід, що було гарною кінцівкою, тому ми вирішили, що раз вже воскрешати цю історію, то вам доведеться повірити, що 5 хвилин потому опісля того моменту, коли він думає, що звільнився від цієї особистості, все знову стає погано, його переслідує минуле, що він не знайшов заспокоєння і живе на межі, що його це поглине.

Деймон про повернення Борна на великий екран

В українських кінотеатрах фільм стартує з 28 липня.

1 вересня 2015,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время промо-тура «Марсианина» Мэтт Дэймон немного раскрывает детали о том, чего ждать от «Борна 5».

Исполнитель роли спецагента Джейсона Борна объяснил, почему между последним его появлением в этом образе на экране, произошедшем в 2007 году с выходом «Ультиматума Борна», и следующей частью прошло столько времени:

Мы всегда смотрели на предыдущие фильмы, как на те, которые рассказывают [о реалиях] президентства Буша. Поэтому пришлось ждать, чтобы мир изменился.

Читати далі...
30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...