Новини, в яких згадується Малін Акерман

9 березня 2021,  22:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зіткнувшись з чорною смугою в житті, Малін Акерман вирішує випустити пар і підзаробити, ставши на ринг в підпільному бійцівському клубі для жінок в українському трейлері кінострічки «Дівчачий махач» («Chick Fight»).

Читати далі...
10 серпня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до божевільної ночівлі у друзів? Тоді швидше включайте наповнений екшеном та гумором трейлер фільму Тріш Сі «The Sleepover» від Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ремпейдж»
Двейн Джонсон лютує разом з величезними монстрами
13 квітня 2018,  15:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ґрунтуючись на популярній у 80-90-х роках відеогрі, науково-фантастичний бойовик «Ремпейдж» приваблює глядача двома речами: Двейном Джонсоном і тваринами, що мутували до колосальних розмірів, які влаштовують у мегаполісі справжній хаос. У крутості Скелі, який за останні роки стрімко злетів до верхівки голлівудського Олімпу, сумніватися не доводиться, але як щодо його гігантських екранних колег, створених на комп'ютері? Чи вийшло з такого тандему щось цікаве і варте вашого часу?

Читати далі...
6 квітня 2018,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда фантастического экшена «Рэмпейдж» Дуэйн Джонсон показал, как он залез в клетку с крокодилом, когда занимался исследованием для фильма.

Читати далі...
22 січня 2018,  20:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тварини мутують у величезних кровожерливих монстрів в новому трейлері пригодницько-фантастичного екшену «Ремпейдж» з Двейном Джонсоном.

Джонсон грає приматолога Девіса Окойе, чиїм кращим другом є срібляста горила на ім'я Джордж, за якою Девіс доглядав з її дитинства. Але коли урядовий експеримент з генами тварин виходить з-під контролю, перетворюючи звірів на гігантських монстрів, які нападають на міста, Девіс разом з генним інженером Кейт Колдвелл (Наомі Харріс) повинен знайти антидот, щоб врятувати і людей, і свого друга.

Дивіться український трейлер «Ремпейдж». У кіно фільм Бреда Пейтона, де разом з Джонсоном і Харріс зіграють Джеффрі Дін Морган, Малін Акерман і Джо Манганьелло, вийде 19 квітня.

17 листопада 2017,  00:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон бореться з гігантськими монстрами в першому трейлері фантастичного екшену «Ремпейдж».

У «Ремпейдж» (в минулому «Шаленство») Джонсон втілює приматолога Девіса Окойе, чиїм кращим другом є горила Джордж, яку Девіс виростив. Але одного разу під час генетичного експерименту все йде шкереберть, і Джордж перетворюється на мавпу величезних розмірів. Подібні зміни трапляються ще з декількома звірами, які нападають на місто, і тільки Скала, тобто Девіс, та його друг можуть їх зупинити. Компанію Джонсону тут складають Наомі Харріс, Джеффрі Дін Морган, Джо Манганьелло і Малін Акерман.

Українська прем'єра екшену Бреда Пейтона відбудеться 19 квітня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

11 липня 2017,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь завершения съемок научно-фантастического экшена «Неистовство» Дуэйн Джонсон рассказал о работе с «первоклассной и крутой» Наоми Харрис.

Читати далі...
27 квітня 2017,  14:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Красуні і чудовиська» Ден Стівенс зіграв у драмі «Квиток», де втілив сліпого чоловіка, до якого раптом повертається його зір. Це кардинально змінює його життя, і він стає метафорично сліпим через свій потяг до поверхневого.

Компанію Стівенсу у фільмі склали Малін Акерман, Керрі Біше та Олівер Плетт.

12 лютого 2015,  17:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Триллер «Beyond Deceit» уже скоро обзаведется официальным кастом. На финальной стадии переговоров насчет своего участия в нем находятся актеры Энтони ХопкинсАль ПачиноДэн СтивенсМалин Акерман и Ли Бён Хон

Кинокартина станет режиссерским дебютом сценариста и продюсера Шинтаро Шимосавы, который работал над сериалами «Двойник», «Последователи», «Искусственный интеллект», а также над двумя частями «Проклятия».

Сценарий «Beyond Deceit» рассказывает об амбициозном молодом юристе, которого сыграет Стивенс, решившего взяться за большое дело против беспощадного президента фармацевтической компании, а потом обнаруживающего, что ввязался в дело об убийстве, где он теперь проходит главным подозреваемым.

Беспощадного руководителя фармацевтической компании воплотит Хопкинс, а Аль Пачино сыграет главу юридической фирмы и ментора главного героя. Если все подтвердится, то это будет первый фильм, где эти два уже легендарные актеры кино сыграют вместе.

Роль загадочной бывшей девушки, вернувшейся в жизнь персонажа Стивенса, досталась Акерман. Ли Бён Хон будет в этом фильме наемным убийцей.

Не так давно Хопкинс завершил съемки в «Похищении Фредди Хайнекена», также он снимается в перезапуске сериала «Западный мир» и еще нескольких фильмах. Пачино же на данный момент можно увидеть в фильме «Унижение», позже в этом году выйдет «Манглхорн» с ним в главной роли и недавно он закончил сниматься в «Представь себе».

Съемки «Beyond Deceit» должны начаться уже в марте в Новом Орлеане.