Оновлення, в яких згадується Стівен Ленг

13 листопада 2017,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер вестерна «Недруги», де головну роль виконує володар «Оскара» Крістіан Бейл.

Актор втілює легендарного армійського капітана Джозефа Дж. Блокера, який в 1892 році погоджується супроводжувати вождя шайєннів та його сім'ю в їх переході через небезпечні території. Головну жіночу роль у цій історії виконує номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк. Компанію їй і Бейлу тут складають Бен Фостер, Джессі Племонс, Стівен Ленг, Тімоті Чаламет й Адам Біч.

У світовий прокат фільм Скотта Купера виходить в грудні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

6 вересня 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Крістіан Бейл втілює легендарного армійського капітана в першому трейлері вестерна «Недруги». Події кінокартини відбуваються в 1892 році, коли капітан Джозеф Дж. Блокер відправляється в складну подорож по небезпечній території, щоб супроводити вождя племені шайєннів та його сім'ю назад на землі їх племені. Разом з Бейлом тут зіграють Розамунд Пайк, Бен Фостер, Стівен Ленг і Адам Біч.

Світова прем'єра нового фільму Скотта Купера, який раніше зняв Бейла в кримінальній драмі «З пекла», відбулася минулого тижня на кінофестивалі в Теллуриді.

18 вересня 2016,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви вже бачили інтерактивний фрагмент хоррору «Не дихай», в якому глядач разом з головними героями в втіленні Джейн Леві і Діланом Міннеттом опиняється в підвалі, де на них полює сліпий Стівен Ленг?

Дане відео дозволяє оглянути все навколо і повністю зануритися в напружену атмосферу хоррору.