Новини фільмів, в яких згадується Кортні Б. Венс

12 жовтня 2018,  02:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Джулія Робертс намагається врятувати свого проблемного сина в драматичному фільмі «Повернути Бена».

«Повернути Бена» слідує за харизматичним 19-річним хлопцем Беном Бернсом (номінант на премію «Оскар» Лукас Геджес), у якого є наркотична залежність і проблеми з законом. Коли він несподівано повертається додому до своєї нічого не підозрюючої сім'ї напередодні Різдва, його мати Голлі (Робертс) дуже радує такий сюрприз, але незабаром вона розуміє, що Бен все ще пов'язаний зі своєю злочинною компанією. Протягом 24 годин, які можуть назавжди змінити їхні життя, Голлі вирішує зробити все, що в її силах, аби захистити свого сина та зберегти сім'ю.

Також у драмі зіграють номінант на премію «Золотий глобус» Кортні Б. Венс і Кетрін Ньютон із серіалу «Велика маленька брехня».

Нова картина Пітера Геджеса, номінованого на «Оскар» за фільм «Мій хлопчик», вийде в український прокат 6 грудня.

29 березня 2018,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox Searchlight представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Острів собак», який зняв 6-кратний номінант на премію «Оскар» Вес Андерсон.

Події «Острова собак» розвиваються в Японії, де всіх собак було виселено на острів-смітник. Другий фрагмент показує, як мер Кобаяші, якого озвучує один зі сценаристів мультфільму Куніті Номура, скликає екстрену прес-конференцію, щоб оголосити про епідемію собачої лихоманки, в зв'язку з якою було прийнято рішення відправити всіх собак на окремий острів, подалі від людей. Голосом оповідача є номінант на премію «Золотий глобус» Кортні Б. Венс.

Також дивіться офіційний український трейлер «Острів собак». У кіно з 3 травня.

1 серпня 2016,  13:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Аннабелль Уоллис поделилась новой фотографией с Томом Крузом и коллегами по «Мумии» со съемок, проходящих в Африке.

Читати далі...