Новини фільмів, в яких згадується Олександр Клименко

12 вересня 2019,  14:27 | Новини фільмів

Оновлений трейлер українського пригодницького мультфільму «Клара», яким поділилася мережа кінотеатрів «Планета кіно», повідомляє, що його прем'єра відбудеться вже наступного місяця, 26 жовтня.

Дівчина на ім’я Клара усамітнено живе у невеличкому будиночку посеред лісу. Єдині її друзі три неслухняні мавпочки. День у день вони бігають по лісу та здатні потрапити в халепу на рівному місці. Одного дня усі разом вони вирушають у подорож. Світ, у якому живе Клара, дивовижний. Тут можна зустріти і гномів, і чарівників, і навіть чудернацьких дракончиків. Саме дракончик, якого зустріне дорогою дівчина, здатний вплинути на долю усього світу. Тож сміливо можна сказати, що від Клари залежатиме результат битви між добром та злом.

Творцями цієї сімейної анімації виступає українська кіностудія Image Pictures, яка зосереджена на виробництві високотехнологічних 3D-мультфільмів, та режисер Олександр Клименко.

28 лютого 2018,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студия Image Pictures выпустила второй тизер-трейлер новой украинской анимации «Клара», чья премьера состоится в этом году.

Читати далі...