Новини, в яких згадується Терренс Ховард

21 січня 2021,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Дон Чідл знову втілить супергероя Джеймса «Роуді» Роудса, також відомого як Бойова машина, в новому серіалі під назвою «Armor Wars» («Війни броні»), який в майбутньому вийде на платформі Disney+.

Читати далі...
22 лютого 2020,  00:41 | Новини фільмів

Актор Шамеік Мур, який озвучував супергероя Майлза Моралеса в мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту», опиняється по ту сторону закону в новому трейлері кримінальної драми «Місто головорізів».

У центрі нової стрічки режисера RZA та сценариста Пола Куширі знаходяться четверо друзів, які в 2005 році повертаються у свій сильно постраждалий від урагану Катріна дев'ятий округ Нового Орлеана. Дуже скоро вони усвідомлюють, що тепер у них можуть виникнути складності з роботою. Тому їм нічого не залишається, як звернутися по допомогу до місцевого гангстера, який наймає їх для скоєння пограбування казино прямо в центрі міста.

Компанію Муру в цьому фільмі складають актори Ітан Гоук, Веслі Снайпс, Ейса Гонсалес, Кет Грехем, Терренс Говард, Ті-Ай та Кіан Джонсон. Світова прем'єра «Міста головорізів» відбудеться в березні на кінофестивалі South by Southwest.

2 травня 2019,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику групи AC/DC голосніше! Компанія Marvel Studios святкує 11 років з моменту прем'єри першого фільму свого мегауспішного кіновсесвіту «Залізна людина», який зняв режисер Джон Фавро.

Читати далі...
13 березня 2013,  13:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

4 квітня у прокат виходить фільм з Коліном Фарреллом, Нумі Рапас і Терренсом Ховардом у головних ролях. Пропоную подивитися свіжий трейлер.

Історія людини на ім'я Віктор, він права рука лідера злочинного угруповання з Нью-Йорка. Віктор неспроста опинився в кримінальному синдикаті: мафія знищила його родину, тому він хоче помститися. Про це дізнається загадкова Беатріс, спокушає його і шантажує. Однак у героїв тільки одна мета в житті - помста. І вона приведе їх до кривавої розв'язки.