Новини, в яких згадується Нік Нолті

30 жовтня 2019,  02:46 | Новини серіалів

Всесвіт «Зоряні війни» розширюється за допомогою нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» від режисера хітових фільмів «Залізна людина» і «Король Лев» та продюсера блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро.

Серіал, чиї події будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Першого Порядку, розповість про пригоди самотнього мисливця за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль) у зовнішніх межах галактики, вдалині від влади Нової Республіки.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Мандалорець», де також зіграють Джина Карано, Джанкарло Еспозіто, Нік Нолті, Вернер Херцог, Карл Везерс, Мінг-На і Тайка Вайтіті, відбудеться 12 листопада.

27 серпня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Дивимося вибухонебезпечний фрагмент гостросюжетного бойовика Ріка Романа Во «Падіння янгола», який вийшов в український прокат 22 серпня.

Джерард Батлер повертається у продовженні фільмів «Падіння Олімпу» та «Падіння Лондона» в образі хороброго спецагента Майка Беннінга, який очолює охорону президента США Аллана Трамбулла (Морган Фріман). Коли на президента скоюється замах, а в його організації звинувачують Майка, головний герой вирішує залягти на дно і попросити допомоги у свого батька (Нік Нолті), який в даному фрагменті влаштовує для ворогів сина у лісі вибухову засідку.

Квитки на сеанси «Падіння янгола» ви знайдете в нашій афіші.

27 серпня 2019,  14:06 | Новини серіалів

Режисер «Залізної людини» і «Короля Лева» Джон Фавро представляє свою пригоду у всесвіті «Зоряних воєн» у першому трейлері науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», який своєю атмосферою нагадує спін-офф «Бунтар-один».

Читати далі...
18 серпня 2019,  14:40 | Новини фільмів

Вийшов другий фрагмент очікуваного екшен-трилера «Падіння янгола», який знайомить нас з батьком головного героя спецагента Майка Беннінга.

Третя частина пригод Майка Беннінга (Джерард Батлер), яку зняв режисер Рик Роман Во, покаже, як його підставляють і звинувачують у замаху на життя президента США Аллана Трамбулла (Морган Фріман). Майк відправляється в біга і в новій сцені звертається по допомогу до свого батька (Нік Нолті), з яким вони давно не бачилися. Батько дивується, як Майк його знайшов, на що головний герой перераховує всі місця, де той жив останні роки, повідомляючи, що ніколи не втрачав його з поля зору.

Дивіться також перший фрагмент бойовика «Падіння янгола», який показує атаку дронів на президента. У кіно з 22 серпня.

16 травня 2019,  23:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У день виходу в прокат фільма «Джон Уік 3» кінокомпанія Lionsgate представила офіційний трейлер до свого наступного бойовика «Падіння янгола», в якому зіграють Джерард Батлер та Морган Фріман.

Читати далі...