Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Хинес Гарсия МильянGinés García Millán

Хинес Гарсия Мильян / Ginés García Millán
Родился 10 сентября 1964; Puerto Lumbreras, Murcia, Región de Murcia, Spain
50%
0
50%
0

Фильмография

Белые линии (2020) ... Rafael
El Cid(мини–сериал2020 – ...) (2020) ... Rey Ramiro de Navarra
31-D. Golpe de Gracia (2019) ... актер
Убийства по Гойе (2019) ... актер
La Tierra llamando a Ana (2019) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Собор у моря (2018) ... Grau Puig
Цена лжи (2018) ... Fernando García
Феликс (2018) ... Mario
No podemos seguir así (2017) ... Actor
Скотобойня (2017) ... Pascual

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...