Новини зіри, в яких згадується Декс Шепард

27 листопада 2017,  17:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка Сія вирішила зібрати в своєму новому ретро-кліпі на новорічну пісню «Santa's Coming For Us» незвичайну зіркову сімейку.

Кліп відправляє нас в 1960-і й показує, як мама і тато у втіленні подружжя Крістен Белл і Декса Шепарда готуються до Різдва зі своїми дітьми, яких грають Калеб МакЛафлін, Вайатт Олефф та Софія Лілліс з серіалу «Дуже дивні справи». У двері до них стукають дідусь і бабуся Генрі Вінклер і Сьюзен Луччі, а потім в димохід залазить й сам Санта — Дж.Б. Смув. Всі разом вони з друзями відзначають Святвечір, поки Белл вдає, що співає пісню Сії.

Почути, як Белл співає по-справжньому можна в короткометражному мультфільмі «Крижане серце: Різдво з Олафом», який показують в кінотеатрах перед «Коко». А в кінці грудня вона зіграє в комедії «Дуже погані матусі 2».

9 січня 2017,  13:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На червоній доріжці «Золотого глобуса» трапився невеликий конфуз, коли Декса Шепарда переплутали з Бенедиктом Камбербетчем.

Читати далі...
22 грудня 2014,  12:23 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии праздников у актеров Кристен Белл и Дэкса Шепарда произошло одно очень счастливое событие: на свет появилась их вторая дочка.

Пара сообщила эту радостную новость в Твиттере в пятницу.

Новорожденную назвали Дельта Белл Шепард. Их первая дочь, Линкольн Белл Шепард, родилась в марте 2013 года. Актриса Кристен Белл, известная по ролям в сериалах «Вероника Марс» и «Обитель лжи», и актер Дэкс Шепард, известный благодаря своей игре в «Родителях», стали супругами в октябре 2013 года.

Счастливый отец так пошутил в Твиттере о рождении второй дочери:

Дельта Белл Шепард пришла в наш мир. Она совсем не похожа ни на Кристен Белл, ни на меня. Но мы все равно ее оставим. # ChristmasCameEarly (РождествоПришлоРаньше).

А Белл посочувствовала мужу, ведь ему теперь придется справляться с тремя женщинами в семье:

Эстроген достиг критической массы! Удачи, Дэкс Шепард. И добро пожаловать в наш мир, ДЕЛЬТА БЕЛЛ ШЕПАРД :)

Наши поздравления счастливой паре!