Оновлення, в яких згадується Кевін Спейсі

27 квітня 2018,  12:37 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер біографічної драми «Клуб молодих мільярдерів».

Правдива історія про молодих багатіїв з Лос-Анжелеса 1980-х років, які запустили шахрайську схему для швидких та легких грошей. Їх афера, яка обернулася крахом, привела до смертельних наслідків.

У головних ролях Енсел Ельгорт, Кевін Спейсі, Тарон Еґертон, Емма Робертс.

Українська прем'єра фільму очікується у липні.

14 грудня 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер детективного трилера «Усі гроші світу», в якому ключового персонажа, найбагатшу людину в світі, якого раніше повинен був грати Кевін Спейсі, після скандалу про домагання замінив Крістофер Пламмер.

У всьому світі не було людини багатше, ніж Пол Гетті. Належати до його роду – все одно що бути богом. Однак, коли в Римі невідомі викрадають його онука, нафтовий магнат, до загального шоку, навідріз відмовляється платити викуп. І тоді єдиною надією для матері хлопчика стає таємничий співробітник служби безпеки самого Гетті...

У кінотеатрах України з 22 лютого 2018.

30 листопада 2017,  22:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У день народження Рідлі Скотта, якому сьогодні виповнюється 80 років, дивимося новий трейлер його біографічної драми «Усі гроші світу».

Трейлер показує, як тепер найбагатшу людину світу Жана Пола Гетті, який відмовляється платити викуп за свого викраденого онука, втілює Крістофер Пламмер, який замінив на цій посаді Кевіна Спейсі. Побачивши, що заможний дідусь не бажає витрачати ні копійки на порятунок хлопця, мати викраденого Гейл Харріс (Мішель Вільямс) об'єднується зі співробітником служби безпеки Гетті Флетчером Чейсом (Марк Волберг), щоб знайти і повернути свого сина додому.

Українська прем'єра «Усі гроші світу» відбудеться 22 лютого.

29 листопада 2017,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик біографічної драми «Всі гроші світу» представляє лауреата премії «Оскар» Крістофера Пламмера в образі нафтового магната Жана Пола Гетті.

Раніше цю роль виконував Кевін Спейсі, але в зв'язку з тим, що цього актора звинувачують в домаганнях, режисер Рідлі Скотт вирішив замінити його у своїй картині «Всі гроші світу» і вже перезняв всі його сцени з Пламмером, намагаючись встигнути до призначеної раніше прем'єри. Фільм розповість історію викрадення онука Гетті — найбагатшого чоловіка в світі, відомого своєю маніакальною скупістю, який відмовлявся платити викуп, незважаючи на благання матері хлопця.

Українська прем'єра «Всі гроші світу», де також зіграють номінанти на премію «Оскар» Мішель Вільямс і Марк Волберг, відбудеться 22 лютого.

10 жовтня 2017,  13:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер біографічного фільму «Усі гроші світу», з невпізнанним Кевіном Спейсі і Марком Волбергом, який можна буде переглянути в кінотеатрах в лютому 2018 року.

Історія одного з найгучніших скандалів XX століття. У Римі злочинці в масках викрадають онука Жана Пола Гетті — найбагатшої людини світу, відомого своєю маніакальною скупістю. До загального шоку Гетті відмовляється платити викуп, незважаючи на всі благання Гейл, матері дитини, якій ніякі багатства не замінять сина. Час спливає, вимоги викрадачів стають жорсткішими, і єдиною надією на порятунок підлітка стає Флетчер Чейс — співробітник служби безпеки самого Гетті.

15 вересня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася першим трейлером кримінальної драми Рідлі Скотта «Всі гроші світу», заснованої на реальних подіях. Вона розповідає про викрадення онука нафтового магната Пола Гетті (Кевін Спейсі), яке відбулося в Італії в 1970-х роках, але багатий дідусь відмовився платити за нього викуп. Мати викраденого Гейл Харріс тут грає Мішель Вільямс, а допомагати їй повернути сина буде колишній агент ЦРУ Флетчер Чейз у втіленні Марка Волберга.

У світовий прокат кінокартина виходить в грудні. Поки не повідомляється, чи прибуде вона в українські кінотеатри.

4 серпня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик фільму «На драйві» нехай і йде всього чверть хвилини, але наповнений екшеном під зав'язку. Це історія про молодого водія Бейбі (Енсел Елгорт), який змушений працювати на злочинного боса Дока (Кевін Спейсі), і під час одного з пограбувань він виявляє, що ця справа приречена на провал. Також у фільмі зіграли Лілі Джеймс, Джеймі Фокс, Джон Хемм, Джон Бернтал та Ейса Гонсалес.

Крутий відкриваючий епізод екшену Едгара Райта дивимося тут. Українська прем'єра фільму відбудеться 24 серпня.

21 липня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний трейлер байопіка «За прірвою в житі», де зірка «Людей Ікс» Ніколас Голт втілює легендарного письменника Дж.Д. Селінджера. Фільм розповість про його юнацькі роки, навчання в Колумбійському університеті, про пережиту війну і про те, як народився його знаменитий персонаж Холден Колфілд, головний герой культового роману «Над прірвою в житі». Компанію Холт тут складають Кевін Спейсі, Зої Дойч, Сара Полсон та Віктор Гарбер.

Українська прем'єра кінокартини від володаря премії «Еммі» Денні Стронга очікується 23 листопада. Чекаємо на дубльований трейлер.

22 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український фрагмент екшену «На драйві», в якому крутий водій Енсел Елгорт працює на кримінального боса Кевіна Спейсі. За сюжетом головний герой Бейбі постійно голосно слухає музику в навушниках, щоб заглушити шум у вухах, який у нього з дитинства. Але це не заважає йому прекрасно чути співрозмовника, як показує дане відео.

В український прокат фільм Едгара Райта, де також зіграли Джеймі Фокс, Лілі Джеймс і Джон Бернтал, вийде 17 серпня. Він увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

3 червня 2017,  15:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще не дивитеся політичну драму «Картковий будинок», яка отримала 2 «Золотих глобуса» і 6 премій «Еммі»? Тоді прекрасно змонтований новий трейлер, присвячений його 5 сезону, напевно викличе у вас бажання познайомитися з дуже амбітними містером і місіс Президент США — Френком і Клер Андервуд, яких незрівнянно втілюють Кевін Спейсі та Робін Райт.

Нові серії «Карткового будинка» вже доступні до перегляду на Netflix.

2 червня 2017,  00:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому трейлері екшену Едгара Райта «На драйві» бандит Кевіна Спейсі повідомляє під крутий трек, що він збирається провернути велике пограбування банку, яке потім буде у всіх на вустах. Також відео не без причини хвалиться позитивними відгуками від критиків, адже фільм набрав 100% на сайті Rotten Tomatoes. Його називають «найстильнішою кінокартиною року», яка «використовує музику так, як ми використовуємо повітря».

«На драйві», де також зіграли Енсел Елгорт, Джеймі Фокс, Лілі Джеймс, Джон Хемм і Джон Бернтал, вже увійшов в нашу 20-ку гарячих кінокартин літа. В українські кінотеатри він примчиться в серпні.

3 травня 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері 5 сезону популярної політичної драми «Картковий будиночок», у якої є 2 «Золотих глобуса» і 6 «Еммі», президент Френк Андервуд (Кевін Спейсі) разом зі своєю не менш амбітною дружиною Клер (Робін Райт) заявляє, що збирається правити Америкою усе своє життя.

Прем'єра нових серій, де також зіграють Майкл Келлі, Юель Кіннаман і Патріція Кларксон, відбудеться 30 травня.

12 квітня 2017,  02:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До нас примчав новий трейлер кримінального екшену «На драйві» від культового режисера Едгара Райта, де Енсел Елгорт грає хлопця з травмою слуху, який працює водієм на стрьомі у одного впливового бандита. Він вмикає музику в навушниках поголосніше й мчить вперед, але в цей раз йому та його спільникам не вдасться так просто втекти.

Український трейлер фільму, де також зіграли Джеймі Фокс, Кевін Спейсі, Лілі Джеймс, Джон Бернтал і Джон Хемм, дивіться тут.

12 березня 2017,  10:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Едгар Райт, творець фільмів «Зомбі на ім'я Шон» та «Скотт Пілігрим проти всіх», зняв кримінальний екшен «На драйві», де зібрав зоряний каст, що включає в себе Енсела Елгорта, Лілі Джеймс, Джеймі Фокса, Кевіна Спейсі, Джона Бернтала і Джона Хемма. Ви готові до цього? Тоді вирушайте з ними в божевільну поїздку в першому трейлері.

У світовий прокат кінокартина виходить 10 серпня.

24 січня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Атмосферний анонсуючий тизер 5 сезону політичної драми «Картковий будинок» розкрив, що його нові серії вийдуть на Netflix 30 травня. Сезон будет складатися з традиційних 13 серій.

Офіційно підтверджено, що в новому сезоні повернуться Кевін Спейсі, Робін Райт і Майкл Келлі.