Новини, в яких згадується Кевін Спейсі

Рецензія на фільм «Манк»
Монохромний шедевр Джека і Девіда Фінчерів
12 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофільм «Громадянин Кейн», визнаний шедевр всіх часів т народів, який вийшов на екрани в 1941 році, вписав ім'я його режисера, продюсера, сценариста та виконавця головної ролі Орсона Веллса в історію кінематографа і американської культури. Навіть якщо ви його і не дивилися, то напевно чули про цей фільм та про його творця, якому було всього 25 років, коли він знімав свій шедевр, але мало хто знає ім'я сценариста, який придумав цю геніальну історію, – Германа Я. Манкевича, відомого в колі друзів і колег як просто Манк. І в своєму новому фільмі режисер Девід Фінчер вирішує виправити цю несправедливість.

Читати далі...
10 жовтня 2018,  18:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Противники наступають президенту Клер Андервуд на п'яти в офіційному трейлері 6 сезону політичної драми «Картковий будинок».

Клер Андервуд (Робін Райт) стала президентом США після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі), але щоб утриматися на цій посаді, їй доведеться щодня битися з масою недоброзичливців, які хочуть прогнати її з Білого дому. У трейлері вона вирішує, що їм з Дагом (Майкл Келлі) настав час піти різними шляхами, після чого він комусь каже, що Клер так само винна, як і Френк, а може і більше. Аннет Шеперд (Дайан Лейн) повідомляє Клер, що одного разу вона спала з її чоловіком, і поки закулісні інтриги розпалюються, героїв починає охоплювати страх, але навіть він боїться глянути в обличчя Клер.

Прем'єра всіх серій 6 сезону «Карткового будинка», який стане для серіалу фінальним, відбудеться 2 листопада.

29 вересня 2018,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйтеся, в Білому домі новий бос. І вона не збирається здаватися без бою, показує тизер-трейлер 6 сезону драматичного серіалу «Картковий будинок».

Після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі) пост президента США займає Клер Андервуд (Робін Райт), і в трейлері вона виступає перед військовими, даючи звіт про свої перші 100 днів президентства. Клер каже, що ці дні були складними, оскільки вона втратила свого чоловіка, з яким збиралася відсвяткувати 30-річчя шлюбу, але разом з цим твердо заявляє: «Що б Френсіс не говорив вам протягом останніх 5 років... Не вірте жодному його слову».

Прем'єра заключного сезону «Карткового будинку», де разом з Райт зіграють Майкл Келлі, Грег Кіннір, Дайан Лейн і Ларс Міккельсен, відбудеться 2 листопада.

7 вересня 2018,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала новий тизер 6 сезону політичної драми «Картковий будинок», який розкриває трагічну долю Френка Андервуда.

Новий президент США Клер Андервуд (Робін Райт) стоїть над скромною могилою свого чоловіка Френка (Кевін Спейсі), колишнього президента, і каже йому, що «коли її поховають, то це зроблять не на задньому дворі». І коли люди прийдуть, щоб віддавати їй данину поваги, то «їм доведеться стояти в черзі». Після, не зронивши ні сльозинки, Клер йде геть. А в кадрі з'являються надгробні камені з іменами Френка та його батька Келвіна Андервуда.

Рішення викреслити Френка з серіалу було прийнято після того, як Спейсі був звинувачений в сексуальних домаганнях.

Прем'єра фінального сезону «Карткового будинку» відбудеться 2 листопада.

12 липня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на торішні звинувачення Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях, в прокат продовжують виходити його «останні фільми», в числі яких біографічна драма «Клуб молодих мільярдерів».

Читати далі...
5 липня 2018,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий президент США Клер Андервуд вітає з Днем незалежності у свіжому промо-ролику 6 сезону політичної драми «Картковий будиночок».

У відео Клер (Робін Райт) сидить на мармуровому кріслі меморіалу Абрахама Лінкольна і проголошує свою незалежність від свого чоловіка Френка (Кевін Спейсі). Після цього на екрані з'являється хештег #МОЯЧЕРГА.

Спейсі був звільнений з серіалу в минулому році в зв'язку зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях.

Перший тизер заключного сезону «Карткового будиночка» показав Клер в Овальному кабінеті Білого дому. Прем'єра фінальних серій відбудеться восени.

27 квітня 2018,  12:37 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер біографічної драми «Клуб молодих мільярдерів».

Правдива історія про молодих багатіїв з Лос-Анжелеса 1980-х років, які запустили шахрайську схему для швидких та легких грошей. Їх афера, яка обернулася крахом, привела до смертельних наслідків.

У головних ролях Енсел Ельгорт, Кевін Спейсі, Тарон Еґертон, Емма Робертс.

Українська прем'єра фільму очікується у липні.

5 березня 2018,  08:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вклоніться новій голові.»

Компанія Netflix поділилася першим тизером 6 сезону популярної політичної драми «Картковий будиночок», який стане для неї останнім.

Відео розкриває, що після звільнення Кевіна Спейсі в зв'язку зі звинуваченнями актора в сексуальних домаганнях, серіал сконцентрується на його екранній дружині Клер Андервуд, за втілення якої Робін Райт отримала «Золотий глобус». Її показують за столом президента США в Овальному кабінеті, де вона сидить в головному кріслі, а після піднімається, твердо упирається руками в стіл і оголошує, що «ми тільки починаємо».

Прем'єра 6 сезону «Карткового будиночка» відбудеться цієї осені.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
14 грудня 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер детективного трилера «Усі гроші світу», в якому ключового персонажа, найбагатшу людину в світі, якого раніше повинен був грати Кевін Спейсі, після скандалу про домагання замінив Крістофер Пламмер.

У всьому світі не було людини багатше, ніж Пол Гетті. Належати до його роду – все одно що бути богом. Однак, коли в Римі невідомі викрадають його онука, нафтовий магнат, до загального шоку, навідріз відмовляється платити викуп. І тоді єдиною надією для матері хлопчика стає таємничий співробітник служби безпеки самого Гетті...

У кінотеатрах України з 22 лютого 2018.

30 листопада 2017,  22:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У день народження Рідлі Скотта, якому сьогодні виповнюється 80 років, дивимося новий трейлер його біографічної драми «Усі гроші світу».

Трейлер показує, як тепер найбагатшу людину світу Жана Пола Гетті, який відмовляється платити викуп за свого викраденого онука, втілює Крістофер Пламмер, який замінив на цій посаді Кевіна Спейсі. Побачивши, що заможний дідусь не бажає витрачати ні копійки на порятунок хлопця, мати викраденого Гейл Харріс (Мішель Вільямс) об'єднується зі співробітником служби безпеки Гетті Флетчером Чейсом (Марк Волберг), щоб знайти і повернути свого сина додому.

Українська прем'єра «Усі гроші світу» відбудеться 22 лютого.

30 листопада 2017,  14:29 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

В Україні з 7 грудня на тлі безперервних секс-скандалів в Голлівуді виходить, можливо, останній фільм за участі дворазового лауреата премії Оскар Кевіна Спейсі – «За прірвою у житі». Молодого письменника Селінджера зіграв Ніколас ГолтШалений Макс: Дорога люті», «Люди Ікс»).

Читати далі...
29 листопада 2017,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик біографічної драми «Всі гроші світу» представляє лауреата премії «Оскар» Крістофера Пламмера в образі нафтового магната Жана Пола Гетті.

Раніше цю роль виконував Кевін Спейсі, але в зв'язку з тим, що цього актора звинувачують в домаганнях, режисер Рідлі Скотт вирішив замінити його у своїй картині «Всі гроші світу» і вже перезняв всі його сцени з Пламмером, намагаючись встигнути до призначеної раніше прем'єри. Фільм розповість історію викрадення онука Гетті — найбагатшого чоловіка в світі, відомого своєю маніакальною скупістю, який відмовлявся платити викуп, незважаючи на благання матері хлопця.

Українська прем'єра «Всі гроші світу», де також зіграють номінанти на премію «Оскар» Мішель Вільямс і Марк Волберг, відбудеться 22 лютого.