Новини, в яких згадується Эви Йобиан

1 березня 2021,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик серіалу «Бетвумен», присвячений 7 серії 2 сезону, показує, що в майбутньої серії перед Раян Вайлдер постане серйозна дилема вбивати чи не вбивати вбивцю своєї матері. Чи зможе вона сама не перетворитися на вбивцю?

Читати далі...
12 лютого 2020,  20:49 | Новини серіалів

В 5 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» наші герої подорожують назад у часі до Франції часів правління знаменитої Марії-Антуанетти, у якої дуже знайоме обличчя...

Коли Сару (Кейті Лотц) викликають у справах, вона залишає Аву (Джесс Макаллан) за головну. Ава намагається вразити команду, коли вони відправляються на полювання за своїм наступним історичним лиходієм Марією-Антуанеттою (Кортні Форд). Оскільки Зарі (Тала Еш) все ще на кораблі, Берад (Шаян Собхіан) вмовляє команду взяти її з собою, і всі сподіваються, що це не стане їхньою страшною помилкою. Тим часом Костянтин (Метт Раян) нарешті протистоїть комусь зі свого минулого, в чому йому допомагає Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс).

Прем'єра серії з іронічною назвою «A Head of Her Time» («На голову вища свого часу»), що натякає на обезголовлення Марії-Антуанетти, відбудеться 19 лютого за українським часом. Її режисером є Еві Йобіан.

16 квітня 2019,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Стріла» продовжує радувати шанувальників серіями, в центрі яких опиняється один з основних персонажів, і 19 серія нинішнього сезону буде присвячена Спартанцю.

Після того як «Дев'яте коло» стає причиною серйозної невдачі команди Стріли, Діґл (Девід Ремсі) неохоче звертається до чотиризіркового генерала Розвідувального управління по допомогу, незважаючи на невирішений конфлікт в їхньому минулому. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) дізнається інформацію, яка, як він вважає, відверне Еміко (Сі Шімука) від «Дев'ятого кола». Аліна (Кейсі Рол) повертається з цікавою пропозицією для Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс).

Назва серії «Spartan» («Спартанець») підкреслює, що Діґл буде в центрі уваги. Її режисером виступає Еві ЙобіанХодячі мерці»), а на екрани вона прибуде 23 квітня за українським часом.