Новини фільмів, в яких згадується Джо Пеші

19 листопада 2019,  18:01 | Новини фільмів

Щойно вийшов фінальний трейлер очікуваної кримінальної драми Мартіна Скорсезе «Ірландець», в якій зіграють такі знамениті актори, як Роберт Де Ніро, Аль Пачіно, Джо Пеші, Гарві Кейтель та Анна Пеквін.

Фільм «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність і політику в поствоєнній Америці, яку нам розкажуть від імені ветерана Другої світової війни Френка Ширана (Роберт Де Ніро), який став найманим вбивцею і працював на одних з найжорстокіших фігур 20 століття. Події кінокартини охоплять кілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії — зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Прем'єра нового фільму Скорсезе на Netflix відбудеться 27 листопада.

26 вересня 2019,  15:33 | Новини фільмів

Володар 2 премій «Оскар» Роберт Де Ніро грає небезпечного найманого вбивцю в офіційному трейлері біографічної драми з кримінальним ухилом «Ірландець», яку зняв його давній друг Мартін Скорсезе.

Читати далі...
1 серпня 2019,  21:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний режисер Мартін Скорсезе повертає на екрани світ нещадних гангстерів в своєму новому фільмі «Ірландець», тизер-трейлером якого учора поділився стримінговий сервіс Netflix.

Біографічна драма «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність у поствоєнній Америці, розказаною ветераном Другої світової війни Френком Шираном (Роберт Де Ніро), найманим вбивцею, який працював на одних із найбільш жорстоких фігур 20 століття. Події фільму охоплюють декілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Світова прем'єра фільму «Ірландець», де разом з Де Ніро і Пачіно знялися Джо Пеші, Анна Пеквін та Гарві Кейтель, відбудеться восени.

26 лютого 2019,  23:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився інтригуючим першим тизером кримінально-біографічної картини «Ірландець», яку зняв легендарний Мартін Скорсезе.

«Ірландець» («The Irishman») буде історією одного найманого вбивці, який згадує свою можливу участь у вбивстві американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа, що зник влітку 1975 року при загадкових обставинах. Роль Гоффа виконує Аль Пачіно, і разом з його ім'ям у тизері з'являються імена не менш легендарних акторів, як Роберт Де Ніро, Джо Пеші і Гарві Кейтель.

Точна дата прем'єри нового фільму Скорсезе поки не повідомляється, але Netflix каже, що вона відбудеться восени. Сподіваємося, що «Ірландця» також покажуть на великих екранах, а не обмежаться прокатом онлайн.

6 березня 2018,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарный голливудский режиссер Мартин Скорсезе сообщил о завершении съемочного процесса своего криминального байопика «Ирландец».

Читати далі...