Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джорджо КапутоGiorgio Caputo

50%
0
50%
0

Фильмография

Величественные Медичи (2018) ... Malavolti
Охотник (2018) ... Navarra
Мария Магдалина (2018) ... актер
Incline al benessere: forse perde la salute cercandola (2018) ... актер
Захочу и соскочу. Супергерои (2017) ... Assicuratore
В раме (2016) ... Marco
Рокко Скьявоне (2016) ... Gizzi
Медичи: Повелители Флоренции (2016) ... Malavolti
Non è stato mio figlio (2016) ... Ispettore de lollis
Sfida al cielo - La narcotici 2 (2015) ... Massimo conioli

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...