Новини фільмів, в яких згадується Джеф Деніелс

4 травня 2018,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-мурахи» Пол Радд грає атлета, поліглота й шпигуна в першому трейлері кінокартини «Шпигунська гра».

«Шпигунська гра» є захоплюючим шпигунським трилером, який покаже неймовірну правдиву історію американця Мо Берга, професійного бейсболіста, який став шпигуном під час Другої світової війни. Його місією є проникнення в ряди ворога в Європі з метою вбивства головного ядерного вченого нацистів Вернера Гейзенберга (Марк Стронг), перш ніж німці створять атомну бомбу.

У фільмі також зіграють Гай Пірс, Сієнна Міллер, Пол Джаматті, Конні Нільсен, Джефф Деніелс і Том Вілкінсон.

Прем'єра «Шпигунська гри», яку зняв Бен Луїн, відбулася в січні на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат картина вийде в червні.

11 жовтня 2015,  13:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Один из членов команды фильма «Стив Джобс» раскрыл, что вдова Лорен Пауэлл пыталась помешать созданию байопика. И даже звонила известным голливудским актерам, среди которых Леонардо ДиКаприо, с просьбой не сниматься в нем.

Читати далі...
7 серпня 2015,  12:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільмом закриття 59-го Лондонського кінофестивалю стане байопік Денні Бойла «Стів Джобс».

Директор кінофестивалю Клер Стюарт про вибір кінокартини для його фінального дня:

Ми раді повідомити, що «Стів Джобс» буде нашим закриттям в цьому році. Денні Бойл створив хвилюючий і зухвалий фільм про складного і харизматичного піонера ери діджитал.

Режисер також зробив заяву з цього приводу:

Якщо Лондон був колискою промислової революції, то Сан-Франциско – Віфлеєм цифровий. Зйомки цього фільму в Кремнієвій долині були блискучим часом, і я сподіваюся, що лондонці насолодяться поглядом в закулісний світ створення сучасного світу. Привозити свою роботу додому – це завжди викликає особливі почуття, тому дякую Лондонському кінофестивалю за їх тривалу підтримку.

Перш ніж у Лондоні «Стіва Джобса» з Майклом ФассбендеромКейт ВінслетСетом Рогеном і Джеффом Деніелсом, деякі з яких, зрозуміло, будуть присутні на його прем'єрі, покажуть на Нью-Йоркському кінофестивалі, що стартує 25 вересня. Така увага з боку фестивалів лише посилює небезпідставні припущення про те, що в нагородному сезоні фільм виявиться на перших місцях.

59-й Лондонський кінофестиваль проходитиме в цьому році з 7 по 18 жовтня. У світовий прокат новий байопік про Джобса вийде 9 жовтня.

21 травня 2015,  12:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на все задержки, байопик Дэнни Бойла «Стив Джобс» жив и выйдет в прокат уже этой осенью. Вот первый взгляд на Майкла Фассбендера в образе известного предпринимателя и изобретателя, ставшего синонимом компании Apple.

Официального трейлера еще придется подождать, но первый интригующий тизер «Стива Джобса» делает самое главное – представляет нам, как же Фассбендер будет выглядеть в очках и том самом черном гольфе, создавшем образ Джобса.

Байопик основан на романе Уолтера Айзексона, автором сценария выступил Аарон Соркин, получивший «Оскар» за байопик о другом компьютерном гении «Социальная сеть». Так что вряд ли их новая совместная с Бойлом, также обладателя «Оскара» за «Миллионера из трущоб», драма будет обделена вниманием во время наградного сезона.

Официальный синопсис к байопику:

Показывая события, разворачивающиеся за кулисами трех запусков культовых продуктов и заканчивающиеся в 1998 году с представлением iMac, фильм приподнимает занавес над цифровой революцией, чтобы нарисовать интимный портрет блестящего человека в его эпицентре.

Вместе с Фассбендером в фильме сыграют Кейт УинслетСет Роген, который воплотит Стива Возняка, одного из основателей компании Apple, и Джефф Дэниелс.

Мировая премьера «Стива Джобса» состоится 9 октября.