Оновлення, в яких згадується Джеремі Айронс

14 листопада 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот (Диво-жінка) дуже мило посміхається в закулісному відео, що показує створення блокбастера «Ліга справедливості».

Тут режисер Зак Снайдер відправляє Джейсона Момоа (Аквамен) купатися в холодні води озер Північної Ірландії; Бен Аффлек (Бетмен) круто стрибає з великої висоти; Езра Міллер (Флеш) копіює режисерські вказівки Снайдера, підколюючи його; Рей Фішер (Кіборг) радісно клацає по клавішах транспортного засобу Темного лицаря; Гадот і Момоа міняються своєю зброєю та влаштовують між собою невеличкий двобій; а в кінці Момоа радісно біжить обійматися з Аффлеком. Також у відео з'являються Дж.К. Сіммонс (комісар Гордон) і Джеремі Айронс (Альфред Пенніворт).

«Ліга справедливості» прибуде в українські кінотеатри вже в цей четвер, 16 листопада. Купуйте квитки на її сеанси на нашому сайті.

12 листопада 2017,  00:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського фільму «Ліга справедливості» показує, як Брюс Вейн (Бен Аффлек) з любов'ю та сумом згадує Супермена (Генрі Кавілл).

У минулорічному «Бетмені проти Супермена» ці супергерої не ладнали, але своєю самопожертвою Супермен повернув Бетмену віру в людство. Тому в даній сцені «Ліги» Брюс каже Альфреду (Джеремі Айронс), що у Супермена набагато краще вийшло б зібрати команду і що він був набагато людянішим за нього самого. А в кінці Темний лицар заявляє, що «світові потрібен Супермен, а команді потрібен Кларк [Кент]».

Дивимося, як Бетмен надихає Флеша у фрагменті «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

5 листопада 2017,  02:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

По українським телеканалам вже крутять ось цей ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості». Відео представляє п'ятірку супергероїв — Диво-жінку (Галь Гадот), Кіборга (Рей Фішер), Флеша (Езра Міллер), Аквамена (Джейсон Момоа) й Бетмена (Бен Аффлек), — які стануть однією командою. А в кінці тут з'являється дворецький Брюса Вейна Альфред Пенніворт (Джеремі Айронс), який буде тісно співпрацювати з Лігою.

Слухаємо геройську тему з офіційного саундтреку «Ліга справедливості», автором якої є Денні Ельфман. У кіно з 16 листопада.

13 жовтня 2017,  02:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з новим кадром прибув розширений ТБ-ролик супергеройського екшену «Ліга справедливості».

У ньому присутній флешбек з Кларком Кентом (Генрі Кавілл) і Лоїс Лейн (Емі Адамс); після чого Діана Прінс (Галь Гадот) вербує Кіборга (Рей Фішер); Альфред (Джеремі Айронс) запитує Брюса Вейна (Бен Аффлек), чи впевнений він у силі своєї команди; Аквамен (Джейсон Момоа) приймає гірські ванни і б'ється зі Степпенвулфом (Кіаран Хайндс) під водою; а Баррі Аллен (Езра Міллер) радіє сигналу Бетмена, який з'явився в небі.

Більше цікавих моментів ви знайдете в новому трейлері «Ліги справедливості», представленому в неділю. У кіно з 16 листопада.

23 липня 2017,  02:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В суботу на Comic-Con був представлений абсолютно новий трейлер супергеройського екшену Зака ​​Снайдера «Ліга справедливості», де є чимало крутих моментів і з'являється головний лиходій Степпенвулф (Кіаран Хайндс). Відео відправляє нас на рідну Теміскіру Диво-жінки (Галь Гадот), в Готем до Бетмену (Бен Аффлек) й навіть в підземне царство Аквамена (Джейсон Момоа), де амазонки і супергерої разом з Флешем (Езра Міллер) та Кіборгом (Рей Фішер) б'ються з армією парадемонів.

У кінці трейлера в гості до Альфреда (Джеремі Айронс) приходить хтось дуже очікуваний... невже це Супермен (Генрі Кавілл)? Свої здогади залишайте в коментарях.

21 грудня 2016,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чергова фічуретка екранізації однойменної комп'ютерної гри «Кредо вбивці» присвячена реальним та вигаданим таємним організаціям, серед яких згадуються масони, ілюмінати, «Череп і кістки» й, звичайно ж, Братство асасинів, яке багато століть полює на політиків-тиранів, та Орден хрестоносців, який хоче створити свій порядок в світі, викоренивши свободу волі.

Також в даному відео є багато нових моментів за участю Майкла Фассбендера, Аріани Лабед, Маріон Котійяр і Джеремі Айронса.

10 грудня 2016,  20:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій трейлер «Кредо вбивці» показує багато нових моментів з Майклом Фассбендером, Маріон Котійяр, Джеремі Айронсом та Шарлоттою Ремплінг, а також розкриває, що головного героя Каллума Лінча відправляють в минуле його далекого предка, щоб він роздобув один важливий артефакт — «Яблуко Едему», що дозволяє контролювати суспільство.

Другий трейлер цього пригодницького екшену в українському дубляжі дивіться тут.

23 лютого 2016,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сети появились три новых персональных постера с важными второплановыми персонажами супергеройского экшена «Бэтмен против Супермена: На заре справедливости», а также была раскрыта его продолжительность.

Читати далі...