Оновлення, в яких згадується Джей Барушель

26 жовтня 2018,  20:30 | Оновлення

Пригоди Гикавки та його найкращого друга дракона Беззубика тривають у другому українському трейлері «Як приборкати дракона 3: Прихований світ».

Головний герой мультфільму – Гикавка (Джей Барушель), народжений в епоху драконів – змінив життя вікінгів назавжди. Тепер вікінги та дракони живуть разом в гармонії один з одним. Одного разу Гикавка разом зі своїм драконом Беззубиком зустрічають Нічну фурію, яка відкриває для них таємний світ драконів. Це відкриття змінює їхнє життя і ставить під загрозу всіх вікінгів.

Українська прем'єра фільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» очікується 21 лютого 2019 року.

14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

24 листопада 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американського пирога» Шонн Вільям Скотт повертається на лід в сиквелі спортивної комедії «Вишибала 2», чий дебютний трейлер без цензури був представлений вчора. Тут хокеїст Даг Глатт знову пускає в хід свої кулаки і влаштовує разом з друзями й суперниками на ковзанці справжнє божевілля.

У фільмі повертаються Лів Шрайбер, Елісон Пілл та Кім Коутс, а також Джей Барушель, який виступив його режисером.

14 вересня 2013,  18:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Джей Барушель приїжджає в Лос-Анджелес, щоб відвідати старого друга і колегу, актора Сета Рогена, який запросив Барушеля на новосілля, яке організовує Джеймс Франко. На не надто пристойну вечірку приїхали багато знаменитостей. Барушелю незручно серед такої кількості людей, він практично не знає особисто таких знаменитостей, як: Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе, Майкл Сера, Крейг Робінсон, Емма Уотсон і Ченнінг Татум. Роген, щоб трохи заспокоїти друга супроводжує його в магазин за сигаретами.

У магазині промені синього світла з неба раптом забрали кілька покупців. Перелякані Роген і Барушель біжать у будинок Франко на тлі вибухів, автомобільних аварій, а також масового хаосу, але на вечірці сині промені нікого не чіпали. Не тверезі гості не вірять вигадкам Барушеля і оголошують його божевільним, але через кілька секунд чують зовні гуркіт...

У кінотеатрах України з 7 листопада.