Статті, в яких згадується Джей Барушель

22 серпня 2017,  18:50 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невеликий цікаву статтю про фільмі «Вибивайло: Епічна сутичка» – другу частину пригод улюбленого багатьма хокеїста-вишибали Дага у виконанні Шона Вільяма Скотта:

Даг – хокеїст, що абсолютно не вміє грати в хокей, але запросто може покласти будь-кого за допомогою своїх могутніх кулаків. В результаті травми ударної правої руки йому доводиться покинути хокей. Але як змиритися з нудною офісною роботою, коли капітаном твоєї команди стає якийсь зухвалий вискочка? Щоб повернутися на лід, Дагу доведеться об'єднатися зі своїм найлютішим ворогом. Більше веселощів, більше свавілля!

Читати далі...
8 лютого 2015,  14:23 | Статті | Автор: Андрей Головешко

Вже зовсім скоро настане день закоханих, а це означає, що ви обов'язково будете дивитися романтичні комедії, незалежно від того, є у вас друга половинка чи ні. І багато хто спитає - який фільм подивитися 14 лютого? День святого Валентина буде просякнутий романтикою, тому від банальних і драматичних фільмів вам нікуди не дітися. Кінотеатри будуть заповнені натовпами закоханих підлітків, які з нетерпінням хочуть побачити “П'ятдесят відтінків сірого”. Якщо ж вам не вдасться потрапити на сеанс, або ви просто вирішили відокремитися від більшості – раджу вам влаштувати романтичну вечерю вдома і подивитися милу драматичну комедію.

Яку саме? Зараз я спробую надати кілька хороших варіантів, щоб ви не витрачали багато часу на вибір “того самого” фільму, який прикрасить ваш вечір. Відразу приберемо зі списку фільми, які і так всі знають і дивляться в будь-який час року, наприклад, ТитанікЩоденник пам'яті і інші "слізовичавлювалки". Звичайно, можна подивитися і їх, але якщо ви все ж втомилися від подібних фільмів – пропоную ознайомитися з нашими варіантами. Отже, почнемо.

Читати далі...