Новини, в яких згадується Тоби Хэйнс

Рецензія на фільм «Брекзит»
Випробування для сучасної демократії
1 вересня 2019,  00:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви що-небудь знаєте про Домініка Каммінгса? Ні? А про Брекзит? Найгучніша політична кампанія Європи останніх років змінила багато на політичній арені світу, представивши абсолютно новий вид таргетування виборців. І втілив її в життя саме Каммінгс зі своєю командою аналітиків і збирачів даних Інтернет-користувачів, яким присвячена нова розумна драма від HBO «Брекзит», де знаменитий британський актор Бенедикт Камбербетч зіграв одну з кращих своїх ролей.

Читати далі...
16 грудня 2018,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» і «Ґрінча» Бенедикт Камбербетч розповість, як був здійснений брекзит, у новому історичному телефільмі від каналу HBO.

В кінокартині «Брекзит» Камбербетч виконує роль британського політичного радника і стратега Домініка Каммінгса, який в 2016 році був директором кампанії Vote Leave, що закликала британців голосувати на референдумі за вихід з Європейського союзу. І на початку трейлера він каже, що «всі прекрасно знають, хто переміг, але не всі знають, як це було зроблено», що й збирається показати нам «Брекзит».

Прем'єра фільму від режисера Тобі Гейнса, який працював над хітовими серіалами «Шерлок», «Доктор Хто» і «Чорне дзеркало», відбудеться 19 січня.