Новини фільмів, в яких згадується Энтони Бирн

17 червня 2018,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Гра престолів» та «Елементарно» Наталі Дормер втілює сліпу піаністку в трилері «Наосліп», раніше відомому як «У темряві».

Піаністка Софія (Дормер) веде спокійне життя, але одного разу вночі чує, як в квартирі зверху відбувається вбивство дівчини Вероніки (Емілі Ратаковскі), яка є дочкою небезпечного злочинця. У цьому фрагменті Софію запрошує в гості горезвісний батько Вероніки Радич (Ян Бейвут), щоб розпитати її про те, як близько вона знала його дочку. Радича відволікає від розмови подруга (Джоелі Річардсон), і Софія дістає з кишені ампулу з отрутою...

Дивіться український трейлер фільму «Наосліп». Прем'єра трилера Ентоні Бірна переїхала на 28 червня.

14 квітня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер майбутнього трилера «У темряві», де головну роль виконує зірка «Гри престолів» і «Голодних ігор» Наталі Дормер.

Сліпа музикантка Софія (Дормер) чує, як в квартирі зверху відбувається вбивство її загадкової сусідки (Емілі Ратаковскі), яка завжди була з нею милою. Ця подія відправляє головну героїню по темній дорозі в небезпечний світ кримінального Лондона, де на неї відкривається полювання.

Також в трилері «В темряві» зіграють Ед СкрейнДедпул», «Гра престолів») та Джоелі РічардсонЧастини тіла», «Червоний горобець»).

Українська прем'єра фільму Ентоні БірнаВулиця різника», «Містер Селфрідж») призначена на 19 липня. Чекаємо на дубльований трейлер.