Новини, в яких згадується Бастер Кітон

Рецензія на мультфільм «Співай 2»
Найвеличніший шоумен Бастер Мун запрошує усіх на своє нове шоу
24 грудня 2021,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять років тому студія Illumination зібрала на екрані у хітовому мультфільмі «Співай» своїх найталановитіших звірів, які заспівали голосами голлівудських зірок, а на чолі їхнього талант-шоу поставила коалу. Але цей амбітний коала на ім'я Бастер Мун, незважаючи на свій милий зовнішній вигляд, виявився не простаком, а видатним шоуменом, який знає, що коли ти опиняєшся на самому дні, то єдиний вихід із ситуації – лише вгору. І в продовженні «Співай 2» Бастер не збирається зупинятися на досягнутому і разом зі своєю музичною трупою вирушає підкорювати велику сцену у великому місті, де на них чекають нові випробування та нові хіти, які вони ще не співали.

Читати далі...
14 липня 2015,  09:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тиждень 6-го Одеського кінофестивалю почалася з показу конкурсної драми про перше кохання «Піснь пісень», відвертого «Щоденника дівчини-підлітка» і «Ангелів революції», яких представив один з членів журі Національного конкурсу, режисер Олексій Федорченко, заодно поділившись своїм ставленням до революцій в цілому.

З «Піснею піснею» до Одеси приїхала режисер Єва Нейман. Її нова кінокартина, тривалістю всього-на-всього 76 хвилин, показує історію кохання хлопчика Шимека і дівчинки, чиє ім'я буде скорочено Бузя, які живуть в невеликому містечку в Ізраїлі початку минулого століття. 

«Піснь пісень», як і «Captum», представлена в обох конкурсних програмах.

У своїх «Ангелів революції» режисер Олексій Федорченко відправляє глядача в 1930-і роки на північ СРСР, куди в гості до хантийців і ненців з метою донести і пропагувати нові ідеї прибуваючої радянської культурної група.

Читати далі...
30 травня 2015,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 29 травня, у столичному кінотеатрі «Київ» відбулося відкриття 2-го щорічного кінофестивалю «Чілдрен Кінофест», який покаже цікаві кінострічки, створені в основному в різних європейських країнах та призвані розширити кругозір дітей та підлітків.

Фільмом-відкриттям фестивалю стала мультиплікаційна казка «Пісня моря» режисера Томма Мура, номінована в цьому році на «Оскар». Якщо ж вам не вдалося подивитися її в рамках фесту, нічого страшного, адже цей мультфільм вийде в український прокат 11 червня.

Послом «Чілдрен Кінофесту-2015» виступає музикант Дмитро Шуров, соліст гурту Ріаnобой. Він вважає, що дуже важливо знайомити дітей з правильними фільмами з самого дитинства:

Кіно дуже сильно впливає на розвиток дітей різного віку. Сильніше навіть, ніж реп чи кубик рубика. Якщо в певному віці подивитися «Термінатор», «Один Вдома», «Мрійники», «Ассу» або «На голці» – світ ніколи вже не буде колишнім. Головне показувати дітям не тільки хард (нас, наприклад, у школі всім класом водили тільки на «Опудало»), а й добрі фільми, такі, як «Інопланетянин», «Подарунок на Різдво» або «Альф». Ще я в дитинстві за допомогою декількох фільмів без перекладу вивчив англійську. А взагалі кіно – це страшна сила, і режисери – найвпливовіші люди на світі! Після рок-музикантів, звісно.

Читати далі...