Новини серіалів, в яких згадується Дайан Лейн

1 лютого 2024,  13:47 | Новини серіалів

Раян Мерфі нарешті представив другий сезон своєї скандальної антології «Ворожнеча», що стартувала у 2017 році. І цього разу вона розповість історію видатного американського письменника Трумена Капоте та його «лебедів».

Читати далі...
10 жовтня 2018,  18:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Противники наступають президенту Клер Андервуд на п'яти в офіційному трейлері 6 сезону політичної драми «Картковий будинок».

Клер Андервуд (Робін Райт) стала президентом США після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі), але щоб утриматися на цій посаді, їй доведеться щодня битися з масою недоброзичливців, які хочуть прогнати її з Білого дому. У трейлері вона вирішує, що їм з Дагом (Майкл Келлі) настав час піти різними шляхами, після чого він комусь каже, що Клер так само винна, як і Френк, а може і більше. Аннет Шеперд (Дайан Лейн) повідомляє Клер, що одного разу вона спала з її чоловіком, і поки закулісні інтриги розпалюються, героїв починає охоплювати страх, але навіть він боїться глянути в обличчя Клер.

Прем'єра всіх серій 6 сезону «Карткового будинка», який стане для серіалу фінальним, відбудеться 2 листопада.

29 вересня 2018,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйтеся, в Білому домі новий бос. І вона не збирається здаватися без бою, показує тизер-трейлер 6 сезону драматичного серіалу «Картковий будинок».

Після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі) пост президента США займає Клер Андервуд (Робін Райт), і в трейлері вона виступає перед військовими, даючи звіт про свої перші 100 днів президентства. Клер каже, що ці дні були складними, оскільки вона втратила свого чоловіка, з яким збиралася відсвяткувати 30-річчя шлюбу, але разом з цим твердо заявляє: «Що б Френсіс не говорив вам протягом останніх 5 років... Не вірте жодному його слову».

Прем'єра заключного сезону «Карткового будинку», де разом з Райт зіграють Майкл Келлі, Грег Кіннір, Дайан Лейн і Ларс Міккельсен, відбудеться 2 листопада.

16 серпня 2018,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Божевільні» Меттью Вейнер возз'єднує Крістіну Гендрікс і Джона Слеттері в офіційному трейлері свого нового серіалу «Романови».

«Романови» будуть сучасною серіальною антологією, чиї події розвиваються на 3 континентах, в 7 країнах, і розкажуть 8 історій про людей, які вважають, що в тій чи іншій мірі є нащадками знаменитої російської королівської сім'ї Романових.

Компанію Гендрікс і Слеттері складуть Аарон Екхарт, Дайан Лейн, Ізабель Юппер, Аманда Піт, Джек Г'юстон і Кетрін Хан.

Прем'єра нового серіалу Вейнера відбудеться цієї осені, 12 жовтня.