Новини, в яких згадується Дайан Лейн

1 лютого 2024,  13:47 | Новини серіалів

Раян Мерфі нарешті представив другий сезон своєї скандальної антології «Ворожнеча», що стартувала у 2017 році. І цього разу вона розповість історію видатного американського письменника Трумена Капоте та його «лебедів».

Читати далі...
13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
10 жовтня 2018,  18:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Противники наступають президенту Клер Андервуд на п'яти в офіційному трейлері 6 сезону політичної драми «Картковий будинок».

Клер Андервуд (Робін Райт) стала президентом США після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі), але щоб утриматися на цій посаді, їй доведеться щодня битися з масою недоброзичливців, які хочуть прогнати її з Білого дому. У трейлері вона вирішує, що їм з Дагом (Майкл Келлі) настав час піти різними шляхами, після чого він комусь каже, що Клер так само винна, як і Френк, а може і більше. Аннет Шеперд (Дайан Лейн) повідомляє Клер, що одного разу вона спала з її чоловіком, і поки закулісні інтриги розпалюються, героїв починає охоплювати страх, але навіть він боїться глянути в обличчя Клер.

Прем'єра всіх серій 6 сезону «Карткового будинка», який стане для серіалу фінальним, відбудеться 2 листопада.

29 вересня 2018,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйтеся, в Білому домі новий бос. І вона не збирається здаватися без бою, показує тизер-трейлер 6 сезону драматичного серіалу «Картковий будинок».

Після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі) пост президента США займає Клер Андервуд (Робін Райт), і в трейлері вона виступає перед військовими, даючи звіт про свої перші 100 днів президентства. Клер каже, що ці дні були складними, оскільки вона втратила свого чоловіка, з яким збиралася відсвяткувати 30-річчя шлюбу, але разом з цим твердо заявляє: «Що б Френсіс не говорив вам протягом останніх 5 років... Не вірте жодному його слову».

Прем'єра заключного сезону «Карткового будинку», де разом з Райт зіграють Майкл Келлі, Грег Кіннір, Дайан Лейн і Ларс Міккельсен, відбудеться 2 листопада.

16 серпня 2018,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Божевільні» Меттью Вейнер возз'єднує Крістіну Гендрікс і Джона Слеттері в офіційному трейлері свого нового серіалу «Романови».

«Романови» будуть сучасною серіальною антологією, чиї події розвиваються на 3 континентах, в 7 країнах, і розкажуть 8 історій про людей, які вважають, що в тій чи іншій мірі є нащадками знаменитої російської королівської сім'ї Романових.

Компанію Гендрікс і Слеттері складуть Аарон Екхарт, Дайан Лейн, Ізабель Юппер, Аманда Піт, Джек Г'юстон і Кетрін Хан.

Прем'єра нового серіалу Вейнера відбудеться цієї осені, 12 жовтня.

7 червня 2018,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Меттью МакКонахі та Енн Гетевей грають коханців в драматичному трилері «Море спокуси», чий офіційний трейлер дивіться нижче.

Картина «Море спокуси», раніше відома як «Спокій», розповість про капітана рибальського судна (МакКонахі), чиє минуле в особі фатальної жінки (Гетевей) збирається зіткнутися з його нинішнім спокійним життям на маленькому острові в тропіках, заманюючи його в нову реальність, яка може бути не такою, якою вона здається на перший погляд.

Чоловіка героїні Гетевей грає Джейсон Кларк. Також компанію їм складуть Дайан Лейн, Джимон Хунсу та Джеремі Стронг.

Світова прем'єра третьої режисерської роботи Стівена Найта, який зняв «Ефект колібрі» і «Лок», відбудеться у вересні.

30 серпня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку Пітера Ландесмана «Скандал „Вотергейт“» номінант на премію «Оскар» Ліам Нісон втілює заступника директора ФБР Марка Фелта, який 30 років зберігав секрети уряду США. І коли за кілька місяців до переобрання Річарда Ніксона в штаб демократів вломилися 5 людей, щоб встановити там прослушку і сфотографувати внутрішні документи, скандал був неминучий, але Ніксон усіма способами став гальмувати розслідування. Так на світ з'явився інформатор «Глибока глотка», яким був Фелт.

Компанію Нісону тут складають Дайан Лейн, Майкл С. Холл, Кейт Волш, Айк Барінхолц, Едді Марсан, Майка Монро та Брюс Грінвуд.

3 серпня 2017,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер біографічної драми «Скандал „Вотергейт“» представляє номінанта на премію «Оскар» Ліама Нісона в образі спецагента Марка Фелта, який в 1970-х обіймав посаду заступника директора ФБР. Використовуючи псевдонім «Глибока глотка», він допоміг журналістам The Washington Post Бобу Вудворду і Карлу Бернстайну розкрити Вотергейтський скандал. Дружину головного героя Одрі Фелт, яка розділила з ним наслідки цього вчинку, втілює оскарівська номінантка Дайан Лейн. Також у фільмі зіграють Айк Барінхолц, Майка Монро і Майкл С. Холл.

В американський прокат кінокартина режисера Пітера Ландесмана, який зняв «Захисника», виходить у вересні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

1 серпня 2015,  11:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился новый кадр с Брайаном Крэнстоном и Хелен Миррен в байопике «Трамбо».

Байопик режиссера Джея Роуча поведает о том, как в 1940х годах карьера успешного голливудского сценариста Далтона Трамбо оказывается висеть на волоске, когда его обвиняют в том, что он – коммунист.

Далтон Трамбо (1905-1976) – американский сценарист, обладатель 2 «Оскаров»: за «Римские каникулы» с Одри Хепберн и за «Храбреца». Одними из его самых известных фильмов являются легендарный «Спартак» Стэнли Кубрика и военная драма «Джонни взял ружье», которую сценарист снял сам.

Заглавную роль в байопике исполняет звезда сериала «Во все тяжкие», а Миррен примерила на себя здесь образ Хедды Хоппер, одной из наиболее популярных авторов колонок сплетен своего времени. В период нахождения при власти сенатора Джозефа МакКарти, распространяющего в годы Холодной войны заявления о том, что среди американцев находится огромное количество советских шпионов, она также оказалась в числе тех, кого назвали «предположительными коммунистами». Что же они замыслили вместе с Трамбо?

Сценарий к «Трамбо», основанный на книге Брюса Кука, адаптировал Джон МакНамара, создатель нового детективного сериала с Дэвидом Духовны «Водолей».

Жену и дочь сценариста в фильме воплотят Дайан Лэйн и Эль Фаннинг.

В ограниченный американский прокат «Трамбо» выйдет 6 ноября. В Великобритании его премьера состоится в январе следующего года.