Новини, в яких згадується Шеннон Коли

4 листопада 2019,  14:13 | Новини серіалів

Супергероїня поспішає на допомогу своїм друзям, які опиняються у небезпеці з вини якогось лиходія, в промо 6 серії 5 сезону серіалу «Супергьорл».

Коли агенти DEO арештовують нового лиходія, Супергьорл (Мелісса Бенойст) використовує його, щоб спробувати зрозуміти, хто стоїть за недавніми нападами. Тим часом Андреа (Джулі Гонсало) і Лєна (Кеті МакГрат) згадують своє непросте минуле. А промо-ролик показує, як Алекс (Кайлер Лі) б'ється з невидимою силою.

Серію «Confidence Women» («Впевнені жінки») зняла режисер Шеннон Колі. Її прем'єра відбудеться 11 листопада за українським часом.

21 січня 2019,  17:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Алекс не може згадати щось важливе в промо-ролику 11 серії 4 сезону американського супергеройського серіалу «Супергьорл».

Синопсис серії розкриває, що Кара (Мелісса Бенойст) відправиться разом з Нією (Ніколь Мейнс) в її рідне місто, щоб побачитися з її родиною під час щорічного фестивалю врожаю. Вдома мама Нії (Кейт Бертон з серіалу «Анатомія пристрасті») підтримує дочку в тому, щоб вона прийняла свою долю. Тим часом Алекс (Кайлер Лі) стикається з вуличним наркотиком, який робить людей жорстокими і тимчасово наділяє їх суперздібностями.

Прем'єра серії «Blood Memory» («Пам'ять крові»), режисером якої виступила Шеннон КоліЧарівники»), відбудеться за українським часом 28 січня.