Новини, в яких згадується Кевін Клайн

3 листопада 2016,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Entertainment Weekly‎ раскрыл, как Эмма Уотсон и Дэн Стивенс будут выглядеть в своих сказочных образах в диснеевском мюзикле «Красавица и чудовище».

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
18 серпня 2015,  00:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ріки (Меріл Стріп) – мегапопулярная в минулому співачка і гітаристка, колись пожертвувала заради своєї зоряної кар'єри відносинами з чоловіком (Кевін Клайн) і донькою (Меммі Гаммер). Тепер вона хоче надолужити згаяне, але ситуація ускладнюється тим, що в її житті присутня нова любов (Рік Спрінгфілд).

В кінотеатрах України і Росії з 10 вересня.

11 квітня 2015,  11:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Диснеевская «Красавица и чудовище» с живыми актерами продолжает набирать исполнителей для второплановых ролей. И вот стало известно, что Иэн МакКеллен воплотит в этом фильме Когсворта.

МакКеллен присоединился к Эмме Уотсон, воплощающей Белль, Дэну Стивенсу, который преобразится в Чудовище, а также к Люку ЭвансуДжошу Гаду и Эмме Томпсон, которые сыграют Гастона, Ле Фу и миссис Поттс. Отца главной героини, немного чокнутого изобретателя Мориса, воплотит Кевин Клайн.

Режиссировать данную сказку будет Билл Кондон, у которого МакКеллен уже снимался несколько раз. За свою роль в фильме Кондона «Боги и монстры» актер даже получил номинацию на «Оскар».

Персонаж МакКеллена в «Красавице и чудовище», Когсворт, был некогда слугой принца, но под действием заклятия был превращен в говорящие часы. Тем не менее, это не помешало ему помогать Чудовищу в завоевании Красавицы.

По сюжету близким другом Когсворта является Люмьер, слуга, превращенный в подсвечник. Актера на эту роль еще не утвердили, но поклонники МакКеллена уже предлагают на эту роль его коллегу и близкого друга Патрика Стюарта.

В этом году сэра Иэна МакКеллена можно будет увидеть в новой драме «Мистер Холмс», где актер сыграл известного детектива на пенсии. И не так давно он завершил свое путешествие в Средиземье с выходом заключительной части трилогии «Хоббит: Битва пяти воинств».

Выход «Красавицы и чудовища» планируется 17 марта 2017 года.

7 листопада 2013,  17:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

1 листопада в Нью-Йорку пройшла світова прем'єра фільму «Starперці». За традицією прем'єру відвідали головні герої фільму і зіркові гості.

В українських кінотеатрах фільм «Старперці» можна буде подивитися з 14 листопада.

Також з'явився локалізований постер і офіційний опис фільму:

Знайомтесь, це — Старперці — оскароносні та легендарні Роберт де Ніро, Морган Фрімен, Майкл Дуглас і Кевін Клайн, вони ж Біллі, Педді, Арчі та Сем — четвірка друзів-нерозлийвода з дитинства. Коли закоренілий холостяк Біллі (Майкл Дуглас) нарешті робить пропозицію своїй молодій дівчині, товариші вирушають на мальчишник не куди-небудь, а звичайно, до Лас-Вегаса. Перед вами — Останній Мальчишник у Вегасі, тільки цього разу без молодиків. Це грандіозний голлівудський мальчишник по-дорослому, в якому Лас-Вегас, що змінився до невпізнаваності за довгі роки, перевірить дружбу героїв на міцність найдивовижнішим чином!