Новини фільмів, в яких згадується Ниша Ганатра

15 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейсі Елліс Росс виконує пісню «Stop for a Minute» в новому розширеному фрагменті музичної драми «Висока нота», де компанію їй складе зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Читати далі...
5 червня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса і лауреатка премії «Золотий глобус» Трейсі Елліс Росс представила пісню про любов до себе під назвою «Love Myself», яку її героїня виконує в новій музичній драмі «Висока нота».

Читати далі...
13 березня 2020,  16:26 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний український трейлер музичної комедії «Висока нота», головну роль в якій виконує зірка стрічки «Арахісовий сокіл» Дакота Джонсон, а її ексцентричного боса грає Трейсі Елліс Росс.

Фільм режисерки Ніші Ганатри відправить глядачів в гламурний музичний світ Лос-Анджелеса і розповість про Меггі (Джонсон), дуже завантажену асистентки суперзірки Грейс Девіс (Росс), яка бігає за дрібними дорученнями, але мріє стати музичним продюсером своєї начальниці. Коли менеджер Грейс (Айс Кьюб) виступає проти того, щоб співачка записувала новий альбом, і намагається її переконати і далі виступати з одним і тим же шоу, що приносить великі гроші, Грейс та Меггі придумують свій план, що змінить їхні життя назавжди.

В українських кінотеатрах «Висока нота» буде звучати з 7 травня.

28 лютого 2020,  17:43 | Новини фільмів

Дакота Джонсон стає асистенткою діви у втіленні Трейсі Елліс Росс в першому трейлері музичного фільму «Кавери», яким сьогодні поділилася студія Focus Features.

Події фільму розвиваються в гламурному музичному світі Лос-Анджелеса і слідують за суперзіркою Грейс Девіс (Росс), чий талант і его досягли небувалих висот. Меггі (Джонсон) є її перевантаженою роботою особистою асистенткою, яка бігає за дрібними дорученнями, але все ще мріє стати музичним продюсером. Коли менеджер Грейс (Айс К'юб) виступає проти того, щоб співачка записувала новий альбом, і намагається її переконати і далі виступати з одним і тим же шоу, що приносить гроші, Грейс та Меггі придумують свій план, що змінить їхні життя назавжди.

У світовий прокат кінострічка від режисерки Ніші Ганатрі та сценаристки Флори Грісон вийде 7 травня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися її дату української прем'єри.

14 березня 2019,  12:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Емма Томпсон втілює відому ведучу нічного ток-шоу в трейлері драматичної комедії «Пізно вночі», сценарій до якої написала актриса Мінді Кейлінг.

Кетрін Н'юбері (Емма Томпсон) є піонером і легендарною ведучою у колі вечірніх ток-шоу. Коли її обвинувачують у тому, що вона є «жінкою, яка ненавидить жінок», вона вирішує довести усім протилежне і наймає Моллі (Мінді Кейлінг) єдину жінку в свій чоловічий сценарний цех. Але Моллі трохи запізнилася, оскільки рейтинги шоу Кетрін продовжують стрімко падати, і канал хоче замінити ведучу. Моллі, бажаючи довести, що її найняли не тільки заради різноманітності, прагне допомогти Кетрін перезапустити її шоу і кар'єру.

Світова прем'єра фільму режисера Ніші Ганатри відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс». В американський прокат «Пізно вночі» вийде у червні.