Новини, в яких згадується Бетті Баклі

25 липня 2018,  17:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції Comic-Con був показаний двохвилинний трейлер з новими моментами 3 сезону фентезійного серіалу «Проповідник», чия прем'єра відбулася в червні.

У нинішньому сезоні проповідник Джессі Кастер (Домінік Купер) разом зі своєю воскреслою дівчиною Тюліп (Рут Негга) і вампіром Кессіді (Джозеф Гілган) відправляється на луїзіанську плантацію в місті Ангелвілль — місці, яке є його домом і якого він уникав все своє життя. Там на нього чекає возз'єднання із жорстокими родичами, включаючи його бабусю-відьму (Бетті Баклі), яка укладає угоду з дияволом. Тим часом Кессіді зв'язується з групою незнайомих вампірів, з якими у нього відбувається конфлікт.

Нова серія «Проповідника» вийде на екрани 30 липня за українським часом.

9 травня 2018,  18:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл» супергероїня Нешнл-Сіті бере реванш у Вбивці світів.

Коли Рейн (Одетт Еннейбл), поглинувши сили П'юріті (Кріс Маршалл) і Пестіленс (Анджела Жоу), починає розшукувати Рубі (Емма Трамбле), Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Алекс (Кайлер Лі) працюють разом, щоб захистити дівчинку. Кара і Дж'онн (Девід Хервуд) звертаються до матері Сем (Бетті Баклі) за порадою, як зупинити Рейн, і повертаються з шокуючими новинами.

Серія «Shelter from the Storm» («Притулок від бурі»), яку зняв Антоніо Негрет («Стріла», «Флеш»), вийде на екрани 15 травня за українським часом.

14 листопада 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) возз'єднується з Мон-Елом (Кріс Вуд) в 7 серії 3 сезону «Супергьорл».

Супергьорл разом зі своєю командою займається розслідуванням інопланетного корабля, який приземляється в води під Нешнл-Сіті, де виявляє свого коханого Мон-Ела, але він здається не тим хлопцем, якого вона знала. Тим часом Хенк (Девід Хервуд) намагається налагодити стосунки зі своїм батьком (Карл Ламблі), а Саманта (Одетт Еннейбл) звертається до своєї відстороненої матері (Бетті Баклі), щоб отримати відповіді на хвилюючі її питання.

Серія «Wake Up» («Прокинься») вийде на екрани 21 листопада за українським часом. Через тиждень за нею послідує масштабний кросовер «Супергьорл», «Стріли», «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня».