Новини фільмів, в яких згадується Джон Гемм

17 травня 2022,  18:51 | Новини фільмів

Том Круз розуміється на ефектних виходах, але на світовій прем'єрі свого нового екшену «Топ Ґан: Меверік» він перевершив самого себе, прибувши на червону доріжку на гелікоптері, чим здивував не лише шанувальників, а й своїх колег.

Читати далі...
30 березня 2022,  23:33 | Новини фільмів

Ні, це не новий фільм із Томом Крузом, хоча вам може так здатися. Це просто студія Paramount вирішила нагадати, що у недалекому майбутньому на великі екрани все-таки вийде його довгоочікуваний бойовик «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
8 грудня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився дебютний фрагмент романтичної стрічки «Дикий гірський чебрець» (або «Дика парочка»), в якій Джеймі Дорнан і Джон Гемм будуть змагатися за ферму й за руку і серце Емілі Блант. Причому з нестандартним гумором.

Читати далі...
12 листопада 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо разом з Емілі Блант та Джеймі Дорнаном в мальовничу Ірландію, де розвиваються події їхньої епічної історії кохання з пишномовним ліризмом (та комедійними моментами) під назвою «Дикий гірський чебрець» («Wild Mountain Thyme»).

Читати далі...
8 жовтня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Усім шанувальникам Тома Круза варто запастися терпінням. Прем'єра його очікуваного пригодницького екшену «Кращий стрілець: Меверік» знову переїхала тепер з грудня на 8 липня 2021 року.

Читати далі...
11 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер комедійного фільму «Незламна Кіммі Шмідт: Кіммі проти Преподобного», в якому компанію Еллі Кемпер складе зірка «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф.

Читати далі...
11 квітня 2020,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший кадр драматичної стрічки «Дикий гірський чебрець», який показує чарівну і дуже романтичну сцену за участю своїх головних героїв у втіленні Емілі Блант і Джеймі Дорнана.

Читати далі...
18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Читати далі...
3 лютого 2020,  23:32 | Новини фільмів

Теж з нетерпінням чекаєте виходу сиквела фільму «Кращий стрілець» на великі екрани? Студія Paramount Pictures опублікувала в мережі новий ТБ-ролик пригодницького бойовика «Кращий стрілець: Меверік», який був показаний на Супербоулі.

Читати далі...
18 жовтня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Володар 4 премій «Оскар» Клінт Іствуд повертається у світ біографічних драм зі своїм новим фільмом «Річард Джуелл», головні ролі в якому виконають Пол Волтер Гаузер з байопіку «Я, Тоня» та лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл.

«У Столітньому парку лежить бомба. У вас тридцять хвилин». Так світ вперше познайомиться з Річардом Джуеллом (Гаузер), охоронцем, який повідомив про виявлений пристрій під час теракту в Атланті в 1996 році. Ця звістка одразу зробила Річарда героєм, адже він врятував безліч життів. Але протягом декількох наступних днів життя Річарда Джуелла перетворюється на пекло, тому що він стає підозрюваним номер один у ФБР, його засуджує преса і громадськість. Щоб очистити своє ім'я, Річард звертається до незалежного адвоката Вотсона Браянта (Роквелл), якому заявляє про свою невинуватість.

В український прокат байопік «Річард Джуелл», де також зіграли Олівія Вайлд, Джон Гемм і Кеті Бейтс, вийде 20 лютого 2020 року.

22 вересня 2019,  17:40 | Новини фільмів

Зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Зак Галіфіанакіс повертається в образі дивного ведучого ток-шоу в трейлері повнометражної комедії «Між двома папоротями», заснованій на однойменному серіалі.

Пам'ятаєте дивний комедійний серіал «Між двома папоротями з Заком Галіфіанакісом», де актор ставив різним знаменитостям дуже дивні й незручні питання? Тепер Галіфіанакіс збирається продовжувати це свавілля в рамках повнометражного фільму, де він разом з командою свого шоу відправляється в дорожню пригоду, щоб записати дуже скандальні інтерв'ю з різними зірками кіно та шоу-бізнесу, як Меттью МакКонахі, Бенедикт Камбербетч, Брі Ларсон, Джон Гемм, Пітер Дінклейдж та Кріссі Тіган, і врятувати шоу від закриття (та Вілла Феррелла).

Прем'єра фільму «Між двома папоротями» на стримінговому сервісі Netflix відбулася 20 вересня, так що ви можете подивитись його онлайн.

27 серпня 2019,  15:03 | Новини фільмів

Коли ти бачиш свій дім з космосу, твоє життя перевертається назавжди, показує другий трейлер науково-фантастичної драми «Люсі в небі» за участю володарки премії «Оскар» Наталі Портман.

У фільмі Ноя Гоулі Портман втілює Люсі Колу, сильну жінку, чия рішучість і прагнення стати космонавткою несуть її у космос, де вона виявляється глибоко зворушеною трансцендентним досвідом бачення свого життя здалеку. Повернувшись додому, світ Люсі раптово стає для неї занадто маленьким, а її зв'язок з реальністю повільно вислизає.

У світовий прокат кінострічка «Люсі в небі», в якій разом з Портман зіграли Ден Стівенс, Джон Гемм та Зазі Бітц, вийде у жовтні.

18 липня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви відчуваєте цю гостру жагу швидкості? Том Круз повертається на великі екрани в образі відважного пілота винищувача Меверіка в офіційному трейлері пригодницького бойовика «Кращий стрілець 2».

Події фільму Джозефа Косінські будуть відбуватися через 30 років після подій першої частини і покажуть нові місії льотчика ВПС США Піта Мітчелла з позивним Меверік, який, на подив в трейлері його начальника (Ед Гарріс), за всі ці роки дослужився лише до звання капітана. Але головного героя це аж ніяк не бентежить, він продовжує борознити небесні простори та виконувати неймовірні віражі.

«Кращий стрілець 2», де також знялися Дженніфер Коннеллі, Вел Кілмер, Джон Гемм, Майлз Теллер і Глен Павелл, прилетить в кінотеатри світу у червні 2020 року. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

19 березня 2019,  14:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер науково-фантастичної драми «Люсі в небі», в якій зіграли володарка премії «Оскар» Наталі Портман, лауреат «Золотого глобуса» Джон Гемм, зірка серіалу «Легіон» Ден Стівенс і зірка «Дедпула 2» Зазі Бітц.

«Люсі в небі» («Lucy in the Sky») буде слідувати за молодою жінкою-астронавткою на ім'я Люсі (Портман), яка разом з NASA відправляється у місію у відкритий космос. Після того як вона побачила Землю з космосу, світ Люсі перевернувся, і коли астронавтка повертається додому і возз'єднується з чоловіком Дрю (Стівенс), то відчуває, що втратила зв'язок з реальністю, і відчайдушно намагається його відшукати.

Прем'єра фантастики Ноя ГоуліЛегіон», «Фарго») очікується пізніше в 2019 році .

18 січня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри драматичного фільму «Звіт про тортури», присвяченого терактам 11 вересня 2011 року, представляють персонажів у втіленні Адама Драйвера, Аннетт Бенінг і Джона Гемма.

Читати далі...