Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Том ВульфTom Wolfe

50%
0
50%
0

Фильмография

Парни что надо (2020) ... сценарист (роман)
Bonfire of the Vanities: The Opera (2018) ... сценарист (роман)
Рассказы Крысы Финка (2006) ... Tom Wolfe's Car
Почти герои (1997) ... сценарист
Костер тщеславий (1990) ... сценарист (роман)
Парни что надо (1983) ... сценарист (книга)
Последний американский герой (1973) ... сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...