Новини фільмів, в яких згадується Тіна Фей

20 липня 2023,  18:24 | Новини фільмів

У своїй третій пригоді «Привиди у Венеції», заснованій на однойменному романі письменниці Агати Крісті, легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани зіштовхнеться з дуже моторошною загадкою.

Читати далі...
14 грудня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой підкорює своїм музичним талантом і отримує роботу своєї мрії в ексклюзивному фрагменті очікуваного мультфільму «Душа», який вийде на великі екрани вже наступного тижня, 25 грудня.

Читати далі...
15 жовтня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки США продовжують лідирувати за кількістю хворих коронавірусом, студії Disney і Pixar вирішили заохотити тих, хто залишається вдома і допомагає зупинити пандемію, і перенесли прем'єру свого очікуваного мультфільму «Душа» на платформу Disney+. На честь чого вийшов його новий трейлер.

Читати далі...
14 квітня 2020,  22:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Криза кіноіндустрії, пов'язана з коронавірусом, змусила Голлівуд переглянути дати багатьох майбутніх релізів, і тепер в їхньому числі опинився очікуваний мультфільм від Disney і Pixar «Душа».

Читати далі...
12 березня 2020,  16:21 | Новини фільмів

Щоб підняти нам всім настрій у зв'язку з закриттям кінотеатрів через карантин, студія Pixar опублікувала веселий і яскравий офіційний трейлер свого нового мультфільму «Душа», головного героя якого в оригіналі озвучує лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Головним героєм цієї фантастичної анімаційної стрічки буде шкільний учитель музики Джо Гарднер (Фокс), який мріє грати джаз на сцені. Одного разу він отримує таку можливість, але, на жаль, по дорозі додому він падає у відкритий каналізаційний люк, і його душа потрапляє в спеціальний центр, де душі розвиваються перед тим, як відправитися до новонародженої дитини. Разом зі своєю новою подругою 22 (голос лауреатки премії «Золотий глобус» Тіни Фей) Джо тікає звідти в надії повернутися в своє рідне тіло.

Українська прем'єра мультфільму «Душа» очікується влітку, 18 червня. А на початку року Фокс зіграв центральну роль в байопіку «Судити по совісті».

12 квітня 2019,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Емі Полер представляє свою нову комедію під назвою «Винна країна», яка покаже, що поїздка на виноробню може стати справжнім випробуванням для давніх подруг.

На честь 50-річчя своєї подруги Ребекки (Рейчел Дреч), Еббі (Емі Полер) запланувала атмосферну поїздку в Напу з їхніми кращими подругами. Трудоголік Кетрін (Ана Гастейєр), післяопераційна Вел (Паула Пелл), домашня Дженні (Емілі Спайві) й матуся Наомі (Майя Рудольф) з радістю хапаються за шанс відпочити і провести час разом. Але чим більше випивається алкоголю, тим більше невизначеностей реального світу втручаються в їхній відпочинок, і жінки починають сумніватися в своїй дружбі та в своєму майбутньому.

Прем'єра фільму «Винна країна», де також з'являться Тіна Фей і Джейсон Шварцман, на Netflix відбудеться 10 травня.