Новини, в яких згадується Тіна Фей

20 липня 2023,  18:24 | Новини фільмів

У своїй третій пригоді «Привиди у Венеції», заснованій на однойменному романі письменниці Агати Крісті, легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани зіштовхнеться з дуже моторошною загадкою.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Душа»
Про сенс життя, джаз, котів та піцу
24 грудня 2020,  02:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки більшість американських кіностудій знімають мультфільми про сім'ю, кохання і дружбу, кожен раз одягаючи ці вічні теми в нові обличчя та сукні, студія Pixar за допомогою своїх анімаційних стрічок раз у раз зачіпає глобальну теми сенсу життя і пошуків свого покликання, що вже піднімалися в її мультфільмах «Вгору», «Рататуй», «Хоробре серце» та багатьох інших. А тепер мультиплікатори Pixar вирішили копнути ще глибше, і так на світ з'явився дуже глибокий філософський мультфільм «Душа», який намагається розібратися в складних питаннях, що займають провідні уми людства з початку часів. І ці питання: що для людини означає мати душу та як знайти свій сенс життя?

Читати далі...
14 грудня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой підкорює своїм музичним талантом і отримує роботу своєї мрії в ексклюзивному фрагменті очікуваного мультфільму «Душа», який вийде на великі екрани вже наступного тижня, 25 грудня.

Читати далі...
28 листопада 2020,  00:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після закінчення популярного серіалу «У кращому світі» його зірка Тед Денсон знайшов собі нову роботу на телебаченні він втілить нетямущого мера Лос-Анджелеса в американському ситкомі «Mr. Mayor» («Містер Мер»).

Читати далі...
15 жовтня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки США продовжують лідирувати за кількістю хворих коронавірусом, студії Disney і Pixar вирішили заохотити тих, хто залишається вдома і допомагає зупинити пандемію, і перенесли прем'єру свого очікуваного мультфільму «Душа» на платформу Disney+. На честь чого вийшов його новий трейлер.

Читати далі...
14 квітня 2020,  22:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Криза кіноіндустрії, пов'язана з коронавірусом, змусила Голлівуд переглянути дати багатьох майбутніх релізів, і тепер в їхньому числі опинився очікуваний мультфільм від Disney і Pixar «Душа».

Читати далі...
12 березня 2020,  16:21 | Новини фільмів

Щоб підняти нам всім настрій у зв'язку з закриттям кінотеатрів через карантин, студія Pixar опублікувала веселий і яскравий офіційний трейлер свого нового мультфільму «Душа», головного героя якого в оригіналі озвучує лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Головним героєм цієї фантастичної анімаційної стрічки буде шкільний учитель музики Джо Гарднер (Фокс), який мріє грати джаз на сцені. Одного разу він отримує таку можливість, але, на жаль, по дорозі додому він падає у відкритий каналізаційний люк, і його душа потрапляє в спеціальний центр, де душі розвиваються перед тим, як відправитися до новонародженої дитини. Разом зі своєю новою подругою 22 (голос лауреатки премії «Золотий глобус» Тіни Фей) Джо тікає звідти в надії повернутися в своє рідне тіло.

Українська прем'єра мультфільму «Душа» очікується влітку, 18 червня. А на початку року Фокс зіграв центральну роль в байопіку «Судити по совісті».

13 вересня 2019,  20:07 | Новини серіалів

Закохуємося разом з Енн Гетевей, Софією Бутеллою, Тіною Фей, Девом Пателем, Енді Гарсіа та Ендрю Скоттом в новій романтичній антології «Modern Love».

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання»), над яким працює режисер відомих мелодрам «Одного разу» й «Почати знову» Джон Карні, покаже 8 реальних романтичних історій, які трапилися в Нью-Йорку: від перших знайомств до спроб подружжя повернути у свої стосунки згаслий вогник.

Влаштувати собі романтичний вечір в компанії улюблених акторів та міста, що ніколи не спить, ви зможете 18 жовтня, коли весь серіал стане доступний до перегляду на стримінговому сервісі Prime Video.

1 серпня 2019,  22:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кохання знайде свою правду. Американський стримінговий сервіс Amazon опублікував в мережі зворушливий тизер-трейлер своєї майбутньої романтичної антології «Modern Love» від режисера фільмів «Одного разу» й «Почати спочатку» Джона Карні.

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання») покаже 8 реальних романтичних історій, які відбулися в Нью-Йорку.

Героїв цих різних історій кохання зіграють такі відомі актори і актриси, як Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей, Кетрін Кінер, Джон Слеттері, Дев Патель, Гарі Карр, Олівія Кук та Ендрю Скотт.

Всі серії серіалу «Modern Love» стануть доступні для перегляду 18 жовтня.

12 квітня 2019,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Емі Полер представляє свою нову комедію під назвою «Винна країна», яка покаже, що поїздка на виноробню може стати справжнім випробуванням для давніх подруг.

На честь 50-річчя своєї подруги Ребекки (Рейчел Дреч), Еббі (Емі Полер) запланувала атмосферну поїздку в Напу з їхніми кращими подругами. Трудоголік Кетрін (Ана Гастейєр), післяопераційна Вел (Паула Пелл), домашня Дженні (Емілі Спайві) й матуся Наомі (Майя Рудольф) з радістю хапаються за шанс відпочити і провести час разом. Але чим більше випивається алкоголю, тим більше невизначеностей реального світу втручаються в їхній відпочинок, і жінки починають сумніватися в своїй дружбі та в своєму майбутньому.

Прем'єра фільму «Винна країна», де також з'являться Тіна Фей і Джейсон Шварцман, на Netflix відбудеться 10 травня.

20 вересня 2016,  12:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В воскресенье в Голливуде прошла 68-я церемония награждения «Эмми», отметившая лучшие сериалы и актеров малого экрана за прошедший год. И второй год подряд лучшим драматическим сериалом была признана «Игра престолов», снова побив рекорд.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...