Оновлення, в яких згадується Девід О. Расселл

18 серпня 2015,  14:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Опубліковано перший офіційний постер з Дженніфер Лоуренс до байопику «Джой».

Нова кінокартина Девіда О. Расселла розповість історію чотирьох поколінь родини і жінки, яка стала її матріархом і засновником могутнього сімейного бізнесу.

Саме цю жінку втілить на екрані Лоуренс, яка знімалася у Рассела в «Мій хлопець – псих», за якого отримала «Оскар» і «Афері по-американськи», за яку була номінована на «Оскар». Так що цілком ймовірно, що її ім'я знову з'явиться серед номінантів в наступному році.

У «Джой» актриса возз'єднається з Бредлі КуперомРобертом Де Ніро і Елізабет Рем.

В Америці фільм вийде на Різдво, 25 грудня, а в українському прокаті його можна буде подивитися з 21 січня 2016 року.

28 липня 2015,  16:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Джой» – бурхлива історія чотирьох поколінь однієї родини, у центрі якої – доля дівчини, яка стала справжньою жінкою, власними зусиллями заснувала бізнесову династію та стала повновладною господаркою.

Зрада, підступність, втрата цноти і шрами кохання устелюють шлях героїні цієї емоційної та людяної комедії про те, як стати справжнім господарем у родині і в бізнесі, живучі у світі безжальної комерції. Спільники стають ворогами, а вороги перетворюються на спільників як всередині родини, так і за її межами, поки внутрішній світ та бурхлива фантазія Джой несуть її крізь вир подій. У головних ролях Дженніфер Лоуренс, а також Роберт Де Ніро, Бредлі Купер, Едгар Рамірез, Ізабелла Росселліні, Дайан Ледд та Вірджинія Медсен. Як і попередні картини Девіда О’Рассела, фільм «Джой» кидає виклик жанру, розповідаючи історію родини, вірності й кохання.

В кінотеатрах України і Росії з 25 лютого.