Новини серіалів, в яких згадується Кеті Сакхофф

23 лютого 2023,  08:37 | Новини серіалів

Щоб нагадати нам, хто є головною зіркою серіалу «Мандалорець», стримінгова платформа Disney Plus поділилася в мережі новим фрагментом його третього сезону, де всю увагу краде малюк Ґроґу, що вчиться керувати Силою.

Читати далі...
27 травня 2020,  19:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку місяця з'явилася інформація про те, що в 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» повернеться легендарний мисливець за головами Боба Фетт, і новий фан-арт цього всесвіту представляє його зустріч з головними героями серіалу.

Читати далі...
25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Читати далі...
6 лютого 2020,  17:07 | Новини серіалів

«Мені не потрібно, щоб ти мене рятував». У 11 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» наші герої святкують День святого Валентина і борються зі своїм давнім ворогом.

Баррі (Грант Гастін) та Айріс (Кендіс Паттон) відправляються на романтичну вечерю на честь Дня святого Валентина, але їхній вечір перериває давній ворог — Амунет (Кеті Сакхофф). Айріс вирішує взяти активну участь в боротьбі з нею, Баррі намагається прибрати дружину з поля бою, що призводить до конфлікту подружжя. Тим часом Фрост (Даніель Панабейкер) переймається духом свята і намагається допомогти Алегрі (Кайла Комптон) возз'єднатися з давнім коханням.

Серія отримала драматичну назву «Love is a Battlefield» («Кохання — це поле бою») і прибуде на телекрани 12 лютого за українським часом.

9 серпня 2019,  15:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер науково-фантастичної драми «Інше життя» від сценариста Аарона Мартіна, який працював над серіалами «Деграссі: Наступне покоління» і «Слешер».

Сюжет серіалу слідує за астронавткой Ніко Брекінрідж (зірка фільму «Ріддік» Кеті Сакхофф), яка разом з командою дослідницького судна повинна з'ясувати походження таємничого іншопланетного артефакту. У своїх пошуках вони зіткнуться зі справжнім космічним жахом.

Також в цій історії знявся зірка «Безсоромних» Джастін Чатвін.

Прем'єра серіалу «Інше життя» відбулася 25 липня, так що ви вже можете подивитися його на стримінговому сервісі Netflix. Але робіть це на свій ризик, оскільки його рейтинг на IMDb складає всього 4,7 бала.

2 травня 2018,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Щоб врятувати хороших хлопців, потрібна погана дівчина», повідомляє промо-ролик 21 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Флеш (Грант Гастін) та його команда об'єднуються з несподіваним союзником в особі суперлиходійки Амунет Блек (Кеті Сакхофф), щоб перемогти ДеВо (Ніл Сенділендс). Тим часом Гаррі (Томас Кавана) опиняється на самому дні, коли «Рада Веллсів» виключає його зі своїх рядів, але потім Циско (Карлос Валдес) представляє його «Раді Гаррісонів».

Серія «Harry and the Harrisons» («Гаррі і Гаррісони»), яку зняв Кевін Мокк («Легенди завтрашнього дня»), вийде на екрани 9 травня за українським часом.

1 лютого 2018,  17:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 13 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш», заснованого на коміксах DC, готується грандіозна втеча з в'язниці.

Амунет (Кеті Сакхофф) укладає угоду, щоб викупити всіх металюдей з в'язниці суворого режиму «Залізні висоти», тому Баррі (Грант Гастін) доведеться вирішити, чи готовий він розкрити свої сили, щоб врятувати інших ув'язнених.

Серія «True Colors» («Справжні кольори») вийде на екрани 7 лютого за українським часом.