Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Борис Небиеридзе

50%
0
50%
0

Фильмография

Кровавый круг (2006) ... режиссер
Золотые парни (2005) ... режиссер
Роксолана: Владычица империи (2003) ... режиссер
Кукла (2002) ... режиссер
Седьмое кольцо колдуньи (1998) ... режиссер, сценарист
Роксолана: Настуня (1997) ... режиссер
Роксолана: Любимая жена Халифа (1997) ... режиссер
Репортаж (1995) ... Гиви
Веселенькая поездка (1994) ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...